Цукрова глазур для паски біла і шоколадна – простий рецепт, як зробити цукрову глазур

За цим простим рецептом Ви зможете приготувати унікальний кондитерський напівфабрикат, що стане Вам у пригоді не тільки, щоб святково прикрасити паску. Білкову глазур з цукром можна приготувати заздалегідь, вона допоможе прикрасити кекси, печива, пряники та зробить смак випічки ще більш привабливим. Продовжувати читання Цукрова глазур для паски біла і шоколадна – простий рецепт, як зробити цукрову глазур

Біла та кольорова сирцева глазур – рецепт як приготувати глазур з білка і цукрової пудри

Сирцева глазур – так називається різного ступеня густоти білкова маса отримана при змішуванні яєчного білка з цукровою пудрою. Залежно від густоти, вона має різне призначення. Густою глазур’ю наносять контури і візерунки на випічку. зазвичай, Продовжувати читання Біла та кольорова сирцева глазур – рецепт як приготувати глазур з білка і цукрової пудри

Білкова глазур для паски – як зробити білкову глазур з цукрової пудри

Білкова глазур є одним з найбільш популярних варіантів традиційної прикраси паски. Крім цього, вона відмінно підходить для прикраси кексів і пряників. На неї відмінно лягають Продовжувати читання Білкова глазур для паски – як зробити білкову глазур з цукрової пудри

Білкова королівська глазур – королівський айсінг для розпису пряників

Так звана королівська глазур чи то королівський айсінг (англ. Royal Icing) використовують, зазвичай, для виготовлення прикрас для тортів, десертів, для оформлення пасок та для розпису пряників.  Продовжувати читання Білкова королівська глазур – королівський айсінг для розпису пряників