Біла пісна глазур з цукрової пудри і лимонного соку

Гадаю, багато з вас здивуються, коли я скажу, що глазур буває пісною. Проте, це аж ніяк не впливає на її смакові властивості. Завдяки аромату лимону та легкій кислинці, біла глазур стане вдалим доповненням навіть  найпростішої випічки. Продовжувати читання Біла пісна глазур з цукрової пудри і лимонного соку

Холодна вершкова глазур з цукровою пудрою і лимоном

Випічка, вкрита глазур’ю, завжди виглядає святково. А ніжна лимонна глазур на вершковій основі зробить смак паски чи торта яскравішим та багатшим. По суті, глазур — це родзинка випічки. Продовжувати читання Холодна вершкова глазур з цукровою пудрою і лимоном

Білкова лимонна глазур для паски з цукрової пудри – рецепт глазурі без варіння

Білкова глазур для прикраси паски давно стала класикою. Але, якщо додати в неї трохи лимонного соку, то звична страва отримає оригінальний аромат і смак. Приготувати таку глазур – простіше простого. В процесі Продовжувати читання Білкова лимонна глазур для паски з цукрової пудри – рецепт глазурі без варіння

Біла та кольорова сирцева глазур – рецепт як приготувати глазур з білка і цукрової пудри

Сирцева глазур – так називається різного ступеня густоти білкова маса отримана при змішуванні яєчного білка з цукровою пудрою. Залежно від густоти, вона має різне призначення. Густою глазур’ю наносять контури і візерунки на випічку. зазвичай, Продовжувати читання Біла та кольорова сирцева глазур – рецепт як приготувати глазур з білка і цукрової пудри

Варена лимонна глазур для паски з вершковим маслом – простий рецепт вершкової глазурі без яєць

За цим рецептом вершкову глазур варять з цукрової пудри, лимонного соку і вершкового масла. Вона є відмінним доповненням для ароматної паски, пряників, кексів і печива. Лимонна глазур робить випічку Продовжувати читання Варена лимонна глазур для паски з вершковим маслом – простий рецепт вершкової глазурі без яєць