Білкова лимонна глазур для паски з цукрової пудри – рецепт глазурі без варіння

Білкова глазур для прикраси паски давно стала класикою. Але, якщо додати в неї трохи лимонного соку, то звична страва отримає оригінальний аромат і смак. Приготувати таку глазур – простіше простого. В процесі приготування обходимося навіть без варіння.

Білкова лимонна глазур для паски з цукрової пудри

Як зробити білкову глазур з лимонним соком

Все, що потрібно зробити, це всього лише ретельно збити три білка міксером з додаванням 250 грамів цукрової пудри. Під час збивання поступово потрібно ввести в суміш сік, отриманий з одного лимона. От і все. Залишилося лише акуратно перемішати глазур і можна вживати.

Білкова лимонна глазур для паски з цукрової пудри

Така білкова глазур відмінно підходить для прикрашання великодніх пасок. Вона просто ідеально підходить для прикраси тих пасок, в тісто яких за рецептом йдуть тільки жовтки.