Практично будь-яку випічку можна перетворити на кулінарний шедевр, просто додавши глазур на основі ягідного соку та цукрової пудри. Як бачите, молоко та яйця у цьому рецепті ми не використовуємо, тож таку глазур і вегетаріанцям можна, і у період посту. Червона глазур не лише око радує, а й готується елементарно.
Інгредієнти: Сік, Цукрова пудра
Беремо двісті грамів цукрової пудри, а також 3-4 столові ложки ягідного соку. Ягоди можуть бути різні: калина, малина, журавлина, смородина … На ваш смак та розсуд! Від кількості соку буде залежати наскільки густою буде готова глазур. Пам’ятайте про це під час приготування.
Червона глазур готується так само, як і біла. Тільки лимонний сік потрібно замінити червоним соком з ягід. Всі складові перемішуємо до утворення однорідної, гладкої та блискучої суміші.
Червона глазур стане чудовою прикрасою будь-якої випічки.