Шоколадна вершково-молочна глазур – хороший рецепт, як зробити шоколадну глазур

Якщо Ви хочете приготувати торт, рулети чи святкову паску не просто смачними, але й оригінально прикрашеними, то скористайтеся цим рецептом, приготуйте ароматну шоколадну вершково-молочну глазур. Продовжувати читання Шоколадна вершково-молочна глазур – хороший рецепт, як зробити шоколадну глазур

Варена шоколадна сметанна глазур з какао для кексу, торта, паски

Глазур завжди чудово доповнює будь-яку домашню випічку: рулети, торти, паски, печиво та кекси. Вона служить не тільки прикрасою, але й робить випічку ароматнішою та смачнішою. Найпопулярніший варіант цієї шоколадної смакоти — сметанна глазур з какао. Приготувати її простіше простого, а з цим рецептом впорається навіть той, хто вперше спробує готувати такі ласощі. Продовжувати читання Варена шоколадна сметанна глазур з какао для кексу, торта, паски

Цукрова глазур для паски біла і шоколадна – простий рецепт, як зробити цукрову глазур

За цим простим рецептом Ви зможете приготувати унікальний кондитерський напівфабрикат, що стане Вам у пригоді не тільки, щоб святково прикрасити паску. Білкову глазур з цукром можна приготувати заздалегідь, вона допоможе прикрасити кекси, печива, пряники та зробить смак випічки ще більш привабливим. Продовжувати читання Цукрова глазур для паски біла і шоколадна – простий рецепт, як зробити цукрову глазур

Шоколадна дзеркальна глазур для тістечок і десертів

Не завжди десерти та тістечка прикрашають кремом. Іноді, щоб десерт набув гарний та закінчений вигляд, достатньо покрити його глянсовою глазур’ю (глясажем).  Продовжувати читання Шоколадна дзеркальна глазур для тістечок і десертів

Вершкова біла і шоколадна глазур з цукру і води

Смачною вершковою глазур’ю з какао і без нього можна прикрашати печиво, торти, паски. Випічка відразу стає ще більш апетитною і привабливою. Розглянемо один з найбільш простих рецептів шоколадної глазурі. Продовжувати читання Вершкова біла і шоколадна глазур з цукру і води

Краща шоколадна глазур на сметані – рецепт як зробити глазур з какао, сметани і вершкового масла

Смачна шоколадна глазур на сметані сподобається і, напевно, стане в нагоді кожній господині. Вона радує не тільки легкістю приготування, але і відмінним смаком і ароматом, стає родзинкою випічки, і відмінно підходить не тільки Продовжувати читання Краща шоколадна глазур на сметані – рецепт як зробити глазур з какао, сметани і вершкового масла

Шоколадна глазур з какао, молока і масла – гладка, тверда, блискуча

У багатьох рецептах домашніх смаколиків зустрічається кондитерська глазур у якості декору. Вона буває білою або коричневою, але в обох випадках, десерти з таким оформленням не тільки виглядають більш привабливими, але покращують смак. Домашня шоколадна глазур робить однозначно смачнішими ваші кекси, пряники, пончики або торти. Зустрічається багато рецептів, як робити вдома кондитерську глазур, але я хочу додати ще один.

Продовжувати читання Шоколадна глазур з какао, молока і масла – гладка, тверда, блискуча

Дзеркальна глазур для торта або гляссаж з білого і чорного шоколаду

Дзеркальна глазур – це ефектне, гарне та популярне в наш час глянцеве покриття тортів та інших десертів. Частіше за все ним покривають мусові торти, але і традиційні не є виключенням. Хоча, традиційні торти, як правило, покривають не цілими, а тільки верхівку. По бічній поверхні глазур має стікати красивими потьоками. Гляссаж – це термін, який, є похідним від слова «глянець». І означає він наведення або надання будь-чому дзеркального блиску. Для кондитерів – це блискуче, глянцеве покриття тортів і тістечок. Таким чином, кондитери під словом гляссаж розуміють дзеркальну глазур – блиск і глянець. Продовжувати читання Дзеркальна глазур для торта або гляссаж з білого і чорного шоколаду

Глазур з какао і сметани – краща сметанно-шоколадна глазур для торта

У випічці, важливий не тільки смак десерту, але і його оформлення. Тому, торти завжди прикрашають використовуючи для декору різні креми, що добре тримають форму, присипки, горіхи, топінги і глазурі. Кожна господиня знає, що найкраща шоколадна глазур для торта з какао та, яка добре застигає і не тріскається при нарізанні. У мене є такий дуже простий і швидкий рецепт. Така шоколадна  глазур з какао і сметани виходить завжди. Продовжувати читання Глазур з какао і сметани – краща сметанно-шоколадна глазур для торта

Блискуча шоколадна глазур для торта з шоколаду, на воді та маслі

Будь-яке тістечко, печиво або тортик стає красивішим і смачнішим, якщо покрити його ароматною та симпатичною блискучою шоколадною глазур’ю. У своєму рецепті я хочу поділитися з господинями своїм перевіреним способом приготування глазурі з шоколаду і вершкового масла. Продовжувати читання Блискуча шоколадна глазур для торта з шоколаду, на воді та маслі