Тістечко Їжачок – смачне домашнє тістечко з печива або бісквітної крихти

Солодощі повинні бути не тільки смачними, а ще і цікавими. Особливо, коли їх будуть їсти дітки. Тому пропонуємо вам рецепт бісквітних тістечок з печива або бісквітної крихти.
Продовжувати читання Тістечко Їжачок – смачне домашнє тістечко з печива або бісквітної крихти

Шоколадний декор для тортів та десертів своїми руками – детальний мастер-клас

Шоколадний декор для тортів і десертів завжди додає витонченості, привабливості та гламурності солодким стравам. Одне тільки але: шоколад дуже крихкий матеріал. Незважаючи на це, зробити декор нескладно, якщо поводитись з ним обережно. Головне, аби було достатньо часу та бажання, щоб зробити таку чудову прикрасу. Адже гарний шоколадний декор покращить смак десерту, та й зачарує ваших ласунів. Продовжувати читання Шоколадний декор для тортів та десертів своїми руками – детальний мастер-клас

Атлас з шоколаду для торта – шоколадний декор своїми руками

Сьогодні хочу поділитися своїм досвідом в оформленні тортів і розповім як готувати шоколадний атлас для торта в домашніх умовах. Такий декор ще зустрічається під назвою шоколадний шелк. Його можна готувати з темного або білого шоколаду та покривати кандурином потрібного вам відтінку. Продовжувати читання Атлас з шоколаду для торта – шоколадний декор своїми руками

Білий кракелюр на пряниках – покриття пряників тріщинами

Існує кілька способів нанесення кракелюра на пряники. Ефект кракелюра – це ефектне і красиве покриття пряників тріщинами. Продовжувати читання Білий кракелюр на пряниках – покриття пряників тріщинами

Пластівці роялтін, фейетін або вафельная крихта – проста прикраса для торта

Роялтін (La Royaltine) або фейетін (Feuilletine) – це французький рецепт хрусткої крихти (хлоп’їв чи то пластівців). Такий декор для торта чи інших десертів готують з тіста, яке дуже схоже на бісквітне. Ця прикраса для тортів має і таку назву – бісквітна або вафельная крихта. Продовжувати читання Пластівці роялтін, фейетін або вафельная крихта – проста прикраса для торта

Кондитерський гліттер або харчовий блиск для прикраси тортів та інших ласощів

Будь-який домашній торт хочеться завжди прикрасити самим гарним та незвичайним способом. Щоби завжди мати можливість прикрашати свої домашні десерти оригінально, пропоную навчитись робити дома харчовий блиск для прикраси тортів, пасок, печива та іншої солодкої випічки. Продовжувати читання Кондитерський гліттер або харчовий блиск для прикраси тортів та інших ласощів

Райдужне безе на паличці – білкова прикраса для торта чи кенді бару

Для прикраси десертів, тортів, тістечок і кенді барів (дитячих солодких столів), що стали популярними сьогодні,  часто використовують зроблене своїми руками кольорове безе на паличці. Продовжувати читання Райдужне безе на паличці – білкова прикраса для торта чи кенді бару

Тюльпани з крему – як прикрасити торт квітами тюльпанів

Домашній торт, за замовчуванням, просто зобов’язаний бути смачним. Але ж нам так хочеться, щоб він був ще і красивим. У гонитві за модою на мастичні прикраси багато господинь незаслужено забувають про кремовий дизайн. Продовжувати читання Тюльпани з крему – як прикрасити торт квітами тюльпанів

Домашні корпусні шоколадні цукерки з двома начинками – полуничною і карамельної

Сьогодні буду робити смачні домашні корпусні шоколадні цукерки з двома начинками своїми руками. На мій смак, гіркий шоколад чудово поєднується з полуничною і карамельної начинками. Продовжувати читання Домашні корпусні шоколадні цукерки з двома начинками – полуничною і карамельної

Квіти з крему на торт своїми руками – це просто

Дуже важливим аспектом в приготуванні тортів і тістечок є їх оформлення. Прикрашання торта квітами з крему – найпоширеніший вид такого декору. Продовжувати читання Квіти з крему на торт своїми руками – це просто