Хороша шоколадна глазур з какао, сметани, молока і масла

Рецептів приготування смачної шоколадної глазурі безліч, та й готують господині її найчастіше, ніж інші види. Адже це універсальний та швидкий варіант надати будь-якій випічці чи торту вишуканого вигляду та більш насиченого ароматного смаку. Якщо Ви сумніваєтесь, чим прикрасити печиво, паску чи торт, спробуйте приготувати смачну глазур з какао. Готується вона надзвичайно просто, а в результаті глазур не лише робить випічку гарною та з блискучим верхом, але й надає їй оригінального присмаку.

Хороша шоколадна глазур з какао, сметани, молока і масла

Цей рецепт — один з найпростіших, і стане для Вас справжньою паличкою-виручалочкою, адже прості компоненти для глазурі у справжніх господинь завжди є в наявності. Спочатку на маленький вогонь ставимо каструльку із заздалегідь покладеними 50 грамами вершкового масла, додаємо вісім столових ложок цукру, та постійно розмішуємо до повного розчинення цукру. Коли цукор розчинився, додаємо дві столові ложки темного какао, чотири великі ложки молока, а також, дві столові ложки сметани. Все ретельно розмішуємо протягом трьох хвилин. От і все, смачна та духмяна шоколадна глазур готова!

Хороша шоколадна глазур з какао, сметани, молока і масла

Також велика перевага шоколадної глазурі за цим рецептом в тому, що вона при нарізанні торта не розкришується, а наносити її легко та рівномірно — одне задоволення!