Якщо Ви хочете приготувати торт, рулети чи святкову паску не просто смачними, але й оригінально прикрашеними, то скористайтеся цим рецептом, приготуйте ароматну шоколадну вершково-молочну глазур. Готується вона дуже просто, з таким завданням легко справиться навіть той, хто вперше пробує свої сили у кулінарії.
Інгредієнти: Вершкове масло, Какао, Молоко, Цукрова пудра
Для приготування цього дуже ніжного виду глазурі потрібно взяти 50 грамів вершкового масла, три столові ложки цукрової пудри, одну столову ложку молока та дві столові ложки какао-порошку.
Як готувати шоколадну вершково-молочну глазур
Спершу розтоплюємо на маленькому вогні вершкове масло. Також його можна розтопити у мікрохвильовій печі.
Коли масло розтопилося, охолоджуємо його до кімнатної температури. Тепер починаємо послідовно додавати у чашу до масла всі інгредієнти, розмішуючи після кожного нового додавання: цукрову пудру (або цукор), молоко. Останнім у суміш потрібно додати какао. Знову ретельно розмішуємо масу, до тих пір, коли вона стане однорідною та густою.
Як Ви переконалися, приготувати ніжну, смачну та ароматну шоколадну вершково-молочну глазур елементарно просто. А смак, який вона надасть випічці, незрівнянний. Хочу додати, що при нарізанні випічки така глазур не розкришується і не опадає.