Шоколадна вершково-молочна глазур – хороший рецепт, як зробити шоколадну глазур

Якщо Ви хочете приготувати торт, рулети чи святкову паску не просто смачними, але й оригінально прикрашеними, то скористайтеся цим рецептом, приготуйте ароматну шоколадну вершково-молочну глазур. Готується вона дуже просто, з таким завданням легко справиться навіть той, хто вперше пробує свої сили у кулінарії.

Шоколадна вершково-молочна глазур

Для приготування цього дуже ніжного виду глазурі потрібно взяти 50 грамів вершкового масла, три столові ложки цукрової пудри, одну столову ложку молока та дві столові ложки какао-порошку.

Як готувати шоколадну вершково-молочну глазур

Спершу розтоплюємо на маленькому вогні вершкове масло. Також його можна розтопити у мікрохвильовій печі.

Коли масло розтопилося, охолоджуємо його до кімнатної температури. Тепер починаємо послідовно додавати у чашу до масла всі інгредієнти, розмішуючи після кожного нового додавання: цукрову пудру (або цукор), молоко. Останнім у суміш потрібно додати какао. Знову ретельно розмішуємо масу, до тих пір, коли вона стане однорідною та густою.

Шоколадна вершково-молочна глазур

Як Ви переконалися, приготувати ніжну, смачну та ароматну шоколадну вершково-молочну глазур елементарно просто. А смак, який вона надасть випічці, незрівнянний. Хочу додати, що при нарізанні випічки така глазур не розкришується і не опадає.