Паштет з печінки з желе із вина – вишукана холодна закуска

Паштет із печінки з винним желе – родзинка французької кулінарії. Закуска вишукана в смаку, ароматна, ніжна і неймовірно красива в подачі. Желе з вина, після уварювання, зовсім на містить алкоголю. Залишається тільки насичений солодкуватий смак з приємною кислинкою, яка чудово доповнює паштет. Шар желе не просто надає страві вишуканого смаку, але і оберігає паштет від завітрювання. Продовжувати читання Паштет з печінки з желе із вина – вишукана холодна закуска

Тушкована свинина з грушами і розмарином на сковороді – смачна страва нашвидкуруч

Ароматне поєднання м’яса свинини з грушами і розмарином – це класичне гармонійне сполучення ситних, смачних і ніжних інгредієнтів в одній страві. Тушковане таким чином м’ясо виходить неймовірно соковите, ароматне, м’яке і ніжне. Продовжувати читання Тушкована свинина з грушами і розмарином на сковороді – смачна страва нашвидкуруч

Суп із сушених білих грибів – грибна юшка по-закарпатськи

Ароматна закарпатська грибна юшка з білими грибами і печерицями, безсумнівно, стане родзинкою вашого меню. Така перша страва неймовірно навариста, смачна і насичена за смаком. У ній гармонійно поєдналися смакові нюанси лісових грибів, овочів, коренеплодів і печериць, а ніжна вершкова нотка залишає приємний післясмак. Продовжувати читання Суп із сушених білих грибів – грибна юшка по-закарпатськи

Домашня лазанья з фаршем і соусом бешамель

У італійській кухні є страви, назви яких викликає хвилювання у гурманів. Насправді ж, за екзотичними назвами «паелья» чи «лазанья» приховуються дуже прості, як по технології приготування, так і по складу продуктів, страви. Можливо, для створення цих кулінарних шедеврів використовуються трохи незвичні для нас кухарські прийоми, однак, приготувати таку страву в домашніх умовах під силу будь-якій господині. Продовжувати читання Домашня лазанья з фаршем і соусом бешамель

Смачна курка запечена цілою у фользі в гірчично-соєвому маринаді

Найбільше домашнього часу у жінки забирають клопоти на кухні. А все тому, що хочеться смачно нагодувати своїх рідних. Щоб зменшити час перебування на кухні, пропоную вам простий, швидкий та дуже смачний рецепт запеченої у духовці курки, яким я сама досить часто користуюсь. Курка запечена цілою у фользі в гірчично-соєвому маринаді виходить дуже ніжна та соковита. Продовжувати читання Смачна курка запечена цілою у фользі в гірчично-соєвому маринаді

Овочеве рагу з молодою картоплею і кабачками, баклажанами і цвітною капустою

Лише лінива господиня може проґавити можливість, насолодитися сповна щедрими дарами літа та побалувати рідних безліччю смачних овочевих страв. Я ж сповна користуюсь сезонним врожаєм та часто готую улюблені овочеві страви, експериментую з поєднанням компонентів для отримання нових смаків. Серед улюблених страв першість займає овочеве рагу з молодою картоплею і кабачками, баклажанами і цвітною капустою. В принципі, склад компонентів страви можна комбінувати за власним смаком та наявністю продуктів. Продовжувати читання Овочеве рагу з молодою картоплею і кабачками, баклажанами і цвітною капустою

Куряча начинка для пиріжків, млинців, піци, шаурми або пирога

Начинка з курячого філе може використовуватися в різних стравах і завжди чудово смакуватиме. Продовжувати читання Куряча начинка для пиріжків, млинців, піци, шаурми або пирога

Незвичайні ліниві голубці з фаршем, рисом і капустою на сковороді

Ледачі голубці – це спрощений рецепт класичної страви. Вони також чудовий смак, але готувати їх набагато швидше і легше. Продовжувати читання Незвичайні ліниві голубці з фаршем, рисом і капустою на сковороді

Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею

Квасоля – це справжнє джерело білку, тому обов’язково треба готувати страви з цих бобових. Пропонуємо вам цікавий і простий рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею. Продовжувати читання Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею

Курячі ніжки в мультиварці, запечені з майонезом, вином і спеціями

Буває так, що замариновані курячі ніжки на шашлик, не вдається, через погодні умови, приготувати на вугіллі. У такому випадку їх можна запекти в мультиварці. Продовжувати читання Курячі ніжки в мультиварці, запечені з майонезом, вином і спеціями