Пікантні мариновані печериці по-корейськи здивують збалансованим пряним смаком і тонким ароматом часничку. Блюдо насичене за смаком, просте і швидке в приготуванні. Печериці по-корейськи з морквою та цибулею – відмінний варіант одночасно і смачної пісної закуски, і цікавої грибної холодної закуски до свята. Продовжувати читання Мариновані печериці по-корейськи з морквою та цибулею – швидка пісна закуска
Інгредієнт рецептів: Суміш перців
Пастрома з курячої грудки в молоці і паприці – смачна м’ясна закуска
Цього разу, запечена в духовці пастрома з курки маринується в молоці, з паприкою та прянощами. Вона припаде до смаку любителям м’ясних і пікантних страв. Пастрома з курячої грудки в молоці і паприці має приємний кисло-солодкий смак і відрізняється неймовірно ніжною і м’якою структурою. Продовжувати читання Пастрома з курячої грудки в молоці і паприці – смачна м’ясна закуска
Рибний суп з щуки з картоплею і вермішеллю – швидкий і смачний
Простий, ароматний і наваристий рибний суп зі щуки з картоплею і вермішеллю порадує пікантним смаком і ніжним вершковим ароматом. Така домашня щуча юшка проста і швидка в приготуванні, насичена і неймовірно ситна перша страва. Продовжувати читання Рибний суп з щуки з картоплею і вермішеллю – швидкий і смачний