Начинка з курячого філе може використовуватися в різних стравах і завжди чудово смакуватиме. Пропонуємо вам рецепт начинки для піци, шаурми, слойок, пиріжків та іншої випічки.
Інгредієнти: Вода, Коріандр мелений, Куркума, Куряче філе, Оливкова олія, Сіль морська, Суміш перців
До речі час приготування начинки можна корегувати в залежності від виду випічки. Якщо це шаурма, то начинка повинна мати золотий колір, а для пиріжків підійде напів готовий варіант.
Для приготування треба взяти:
- куряче філе – 250 грамів;
- куркума – 1/3 чайної ложки;
- оливкова олія – 1 столова ложка;
- сіль – 1 чайна ложка;
- коріандр – 1/3 чайної ложки;
- суміш перців – 1/3 чайної ложки;
- вода – 1 столова ложка.
Як приготувати курячу начинку
Візьміть філе та наріжте його шматочками 1-1,5 сантиметра. Якщо воно заморожене – попередньо розморозьте.
На розігріту пательню налийте оливкову олію, викладіть шматочки філе та обсмажте на середньому вогні. Потім поспите їх сіллю, куркумою, сумішшю перців і коріандром. Далі додайте трохи води, щоб тушкувати м’ясо. Вона повинна бути гарячою. Якщо філе заморожене, то вода не знадобиться, бо воно саме її виділить.
Начинку для піци достатньо смажити 5 хвилин, для всього іншого – доки вода не випаруються і м’ясо не стане золотавим.
Коли вимкнете вогонь, лишіть начинку на пательні, щоб вона охолола та настоялася.
Таку начинку можна покласти в шаурму або використати для інших страв.
Сподіваємося, цей рецепт вам допоможе приготувати безліч смаколиків.