Всім відомо, що свиняче м’ясо чудово поєднується з багатьма інгредієнтами, в тому числі і з овочами. У нашому, представленому сьогодні рецепті, ми тушкуємо свинину разом з солодким болгарським перчиком і солоними огірками. Що б вийшла дійсно ніжна і смачна свинина тушкована з овочами і томатною підливою потрібно не так багато складових. Для приготування м’ясної страви візьмемо м’якоть свинини, солодкий болгарський перчик, ріпчасту цибулю, спеції (у нас сіль, чорний мелений перець і мелена паприка). Продовжувати читання Свинина тушкована з овочами і томатною підливою
Інгредієнт рецептів: Свинина
Смачна свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і вином
Свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і білим вином порадує насиченим смаком і пряним ароматом. М’ясо виходить соковите, м’яке і неймовірно смачне. Воно ідеально для подачі на святковий стіл, причому, і як в якості гарячої, так і у вигляді холодної закуски; прекрасно підійде в якості гарячої м’ясної страви до романтичної вечері; а запечене в будній період, може використовуватися для приготування домашніх бутербродів. Продовжувати читання Смачна свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і вином
Печеня із свинини з картоплею та грибами гливи в духовці
Смачна домашнє печеня із свинини з картоплею та грибами гливи – це звична страва з незвичним букетом смаків і ароматів. Печеня здивує простим приготуванням, апетитною подачею і чарівним поєднанням інгредієнтів. Продовжувати читання Печеня із свинини з картоплею та грибами гливи в духовці
Шашлик із свинини в фользі запечений в духовці – соковитий і смачний
Не тільки в літній сезон шашликів на природі можна готувати цю дуже смачну і улюблену всіма (ну крім вегетаріанців, звичайно ж) м’ясну страву. М’який та ніжний свинячий шашлик можна готувати по-різному. Наприклад, в нашому кулінарному рецепті розказано про те, як зробити в домашніх умовах шашлик із свинини в фользі запечений в духовці. Продовжувати читання Шашлик із свинини в фользі запечений в духовці – соковитий і смачний
Ескалоп зі свинини на сковороді – правильний, смачний і соковитий
Ми впевнені, що всі ті, хто просто обожнює м’ясні страви, оцінить запропонований рецепт. У нас сьогодні в меню – смачний і соковитий, правильно приготований ескалоп зі свинини на сковороді. Щоб приготування дійсно вдалося на славу, краще взяти свинячу корейку. Продовжувати читання Ескалоп зі свинини на сковороді – правильний, смачний і соковитий
Овочевий суп Мінестроне зі свининою
Класичний Минестроне – це смачний домашній суп з багатою історією. Ця перша страва італійською кухні може бути рибною або м’ясною, овочевою і вегетаріанською. Щоб приготувати такий суп, потрібні лише базові компоненти у вигляді овочів, олії, спецій і круп, а також, фантазія. Продовжувати читання Овочевий суп Мінестроне зі свининою
Тушкована свинина з грушами і розмарином на сковороді – смачна страва нашвидкуруч
Ароматне поєднання м’яса свинини з грушами і розмарином – це класичне гармонійне сполучення ситних, смачних і ніжних інгредієнтів в одній страві. Тушковане таким чином м’ясо виходить неймовірно соковите, ароматне, м’яке і ніжне. Продовжувати читання Тушкована свинина з грушами і розмарином на сковороді – смачна страва нашвидкуруч
Свинина запечена з баклажанами і помідорами в духовці
Свинина, запечена в духовці з помідорами і баклажанами – це дуже смачна страва, яку ніколи не соромно подати до святкового столу. Продовжувати читання Свинина запечена з баклажанами і помідорами в духовці
Домашні голубці зі свинячим фаршем і рисом в томатному соусі
Домашні голубці зі свинячим фаршем і рисом в томатному соусі – це смачна універсальна страва, яку можна подати навіть до святкового столу. Продовжувати читання Домашні голубці зі свинячим фаршем і рисом в томатному соусі
Свинина по-строгановськи або бефстроганов зі свинини в мультиварці
Бефстроганов зі свинини відмінно доповнить будь-який гарнір. Мої домашні дуже люблять таку м’ясну підливу до картопляного пюре або до звичайних макаронів. Продовжувати читання Свинина по-строгановськи або бефстроганов зі свинини в мультиварці