Свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і білим вином порадує насиченим смаком і пряним ароматом. М’ясо виходить соковите, м’яке і неймовірно смачне. Воно ідеально для подачі на святковий стіл, причому, і як в якості гарячої, так і у вигляді холодної закуски; прекрасно підійде в якості гарячої м’ясної страви до романтичної вечері; а запечене в будній період, може використовуватися для приготування домашніх бутербродів. Продовжувати читання Смачна свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і вином
Інгредієнт рецептів: Біле вино
Домашнє різотто з вином і овочами – пісний рисовий гарнір
Пісне різотто з білим вином – це смачний і пікантний гарнір з золотистими овочами, а в пост – повноцінна, універсальне в подачі страва. Класичне різотто з вином і овочами відмінно підкреслить смак багатьох закусок і овочевих салатів, порадує пікантністю і тонкою винною ноткою в смаку. Щоб в повній мірі відчути чарівний смак справжнього смачного італійського різотто, подавати страву потрібно гарячою. Продовжувати читання Домашнє різотто з вином і овочами – пісний рисовий гарнір
Куряча грудка з печерицями в білому вині на парі в мультиварці
Переважно, перед приготуванням чогось смачного, господині перечитують багато рецептів, а потім йдуть за необхідними продуктами. Але також часто бувають такі ситуації, коли виходить все навпаки: купивши в магазині все, що сподобалося, вдома мізкуєш, як поєднати, на перший погляд, непоєднувані інгредієнти. Продовжувати читання Куряча грудка з печерицями в білому вині на парі в мультиварці
Спагеті з соусом болоньєзе в домашніх умовах
Паста Болоньєзе – знаменита італійська страва, що представляє собою спагеті під м’ясним соусом. Родом вона з міста Болонья. Отже, готуємо сьогодні спагеті з соусом болоньєзе. Робиться це на диво просто. Зауважу, що до складу пікантного м’ясного соусу входить біле вино, однак, страву можна сміливо давати навіть дітям. Адже в процесі тушкування алкоголь повністю випаровується, залишаючи лише ніжний винний присмак. Продовжувати читання Спагеті з соусом болоньєзе в домашніх умовах
Іспанська паелья з куркою і морепродуктами
Серед страв національної кухні Іспанії найбільшою популярністю користується паелья. Рецептів її приготування існує безліч, я ж вам пропоную валенсійський традиційний рецепт – класична паелья з куркою і морепродуктами. Зазвичай, іспанці готують рис з мідіями, кальмарами та креветками на відкритому вогні прямо на природі. Продовжувати читання Іспанська паелья з куркою і морепродуктами
Домашній стейк з яловичини на сковороді
У наш час стейк є дуже популярною стравою. Його готують практично в кожному ресторані. Проте перенесімося в Стародавній Рим. Чому туди? Бо саме Стародавній Рим уважається місцем виникнення цього рецепту приготування м’яса. Проте своєї популярності стейки набули саме завдяки США, ставши частиною національної кухні. Продовжувати читання Домашній стейк з яловичини на сковороді
Сочевиця з куркою і овочами – смачний теплий салат із сочевиці зеленої
Серед безлічі рецептів незвичайних страв відомого англійського кухаря Джеймі Олівера я відкрила для себе і салат із сочевиці. Не зволікаючи відправилась до магазину по необхідні продукти. І ось вже на моїй кухні кипить робота, а вся родина в очікуванні нової страви. Сьогодні у нас сочевиця з куркою і овочами чи то смачний курячий теплий салат із сочевиці зеленої. Продовжувати читання Сочевиця з куркою і овочами – смачний теплий салат із сочевиці зеленої
Гусячі ніжки в духовці запечені у фользі
Лапки молодого гусака – це ніжне і ароматне м’ясо, яке дуже добре смакує. Пропонуємо вам дуже простий та швидкий рецепт приготування гусячих лапок в фользі. Продовжувати читання Гусячі ніжки в духовці запечені у фользі
Грибне різотто з печерицями на сковороді
Грибне різотто – це проста і смачна страва, яку легко приготувати на пательні. Зараз ми розкажемо, як це зробити швидко та смачно. Продовжувати читання Грибне різотто з печерицями на сковороді
Смачна скумбрія смажена в соусі теріякі
Скумбрія – риба унікальна: доступна, ніжна, багата легко засвоюваним білком і ненасиченими жирними кислотами. Продовжувати читання Смачна скумбрія смажена в соусі теріякі