Тушкована капуста з грибами, томатною пастою або соком на сковороді

Приготована за цим рецептом тушкована капуста виходить дуже смачною, м’якою, не водянистою та злегка гоструватою. Завдяки печерицям, овочева страва більш ситна та ароматна.  Продовжувати читання Тушкована капуста з грибами, томатною пастою або соком на сковороді

Рис з куркою і грибами в мультиварці або як готувати плов в мультиварці

Нещодавно я придбала мультиварку і тепер частенько експериментую.  І сьогодні я із величезним задоволенням поділюся моїм нещодавнім відкриттям.  Мова йде про режим «MultiCook» (або «мультишеф», «мультиповар» – у кожній мультиварці по-різному).  Завдяки йому мені вдалося приготувати рис, курку та гриби одночасно.  Результат перевершив усі сподівання.  Курка вийшла з рум’яною скоринкою, а рис – розсипчастий. Продовжувати читання Рис з куркою і грибами в мультиварці або як готувати плов в мультиварці

Запечені в духовці печериці фаршировані сиром – рецепт холодної закуски з фото

На відміну від запечених у духовці печериць, гриби для цієї холодної закуски запікають у духовці, а потім фарширують холодною сирною начинкою, приготованою заздалегідь.

Продовжувати читання Запечені в духовці печериці фаршировані сиром – рецепт холодної закуски з фото

Грибний суп з печерицями та картоплею – смачний, швидкий і ситний. Рецепт з фото.

Печериці користуються великою популярністю у господинь, адже їх можна купити в магазині у будь-який сезон. Та це лише одна з причин. З цих унікальних за своїм складом грибів можна приготувати безліч чудових та корисних страв: нафарширувати, замаринувати, зробити рагу, салати. Всі страви з печерицями дуже поживні та смачні, їх можна приготувати на кожний день, подати до святкового столу або під час посту. Пропонуємо приготувати простий, але надзвичайно ароматний, ситний та смачний суп з печерицями та картоплею.

Продовжувати читання Грибний суп з печерицями та картоплею – смачний, швидкий і ситний. Рецепт з фото.

Печериці, смажені зі сметаною чи вершками. Простий і смачний покроковий рецепт з фото.

Печериці – делікатесні гриби, вони мають приємний смак та аромат, що зберігається і після кулінарної обробки. Продукт низькокалорійний та дуже корисний, адже містить незамінні амінокислоти, селен та біологічні речовини, які допомагають при мігрені. Продовжувати читання Печериці, смажені зі сметаною чи вершками. Простий і смачний покроковий рецепт з фото.

Печериці, фаршировані сиром і запечені в духовці. Простий і смачний рецепт з фото.

З печериць та сиру можна приготувати багато корисних та поживних страв, адже ці унікальні продукти можуть замінити м’ясо та поповнити організм необхідною кількістю білків, мінералів та кальцієм. Пропоную рецепт смачної та ароматної закуски — печериці, фаршировані сиром.

Продовжувати читання Печериці, фаршировані сиром і запечені в духовці. Простий і смачний рецепт з фото.

Запечений багет з начинкою в духовці – оригінальний пудинг з риби по-польськи

Пудинг з риби в багеті – це дуже проста і дуже популярна польська страва. На її приготування не доведеться витрачати більше 60-ти хвилин. А результат вийде просто божественний. Продовжувати читання Запечений багет з начинкою в духовці – оригінальний пудинг з риби по-польськи

Соковита свинина з грибами, сиром і овочами запечена в духовці

М’ясні страви завжди є пріоритетними в нашій родині і, найчастіше, для їх приготування використовується м’ясо свинини. Сьогодні я представлю рецепт дуже смачної страви, яку можна сміливо подати на святковий стіл. Продовжувати читання Соковита свинина з грибами, сиром і овочами запечена в духовці

Тушковані курячі сердечка з грибами – як смачно приготувати закуску або начинку для пирогів

Курячі сердечка – унікальний продукт, який готується досить швидко та може бути використаний для приготування безлічі страв. Можна зварити з них бульйон, приготувати начинку для випічки, зробити фарш для котлет.
Продовжувати читання Тушковані курячі сердечка з грибами – як смачно приготувати закуску або начинку для пирогів

Грибний салат з печерицями, сиром і яйцями. Простий, смачний і корисний рецепт з фото.

Салат з печериць з додаванням сиру дуже корисна страва. Печериці недарма називають «лісовим м’ясом». Ці гриби мають високий вміст білка і вітамінів. А сир наситить ваш організм кальцієм. А головне, цей салатик дуже смачний і приготувати його можна буквально за пів години. Якщо несподівано до вас нагрянули гості, то подайте їм такий салат. Все що потрібно для нього зазвичай має кожен в холодильнику.

Продовжувати читання Грибний салат з печерицями, сиром і яйцями. Простий, смачний і корисний рецепт з фото.