Паста фарфалле з шпинатом і печерицями у вершковому соусі

Сьогодні буду готувати красиві і дуже смачні італійські метелики фарфалле. Це італійська паста з вершковим соусом порадує господинь швидкістю і простотою приготування, а домочадців – неймовірно ніжним смаком, чарівним ароматом і поживністю.  Продовжувати читання Паста фарфалле з шпинатом і печерицями у вершковому соусі

Смажені кабачки в сухарях та яйці – проста та смачна овочева закуска

Весняно-літньому сезону притаманна наявністю на наших столах такого овочевого продукту як кабачок. Для приготування ми обираємо, зазвичай, гарні молоді плоди. З ними менше роботи та і відходів майже немає.  Продовжувати читання Смажені кабачки в сухарях та яйці – проста та смачна овочева закуска

Пікантний рис з креветками по-тайськи – смачна друга страва з рису

Пікантний розсипчастий вершковий рис з креветками і гострим чилі -перцем точно припаде до смаку любителям легкої та в міру гострої азіатської їжі. Продовжувати читання Пікантний рис з креветками по-тайськи – смачна друга страва з рису

Закусочні бутерброди з оселедцем, буряком і яйцями на чорному хлібі

Сьогодні я хочу поділитися з кулінарками простим способом приготування дуже смачних бутербродів. Смачних, але не простих! Вони одночасно мають чотири види намазки. Продовжувати читання Закусочні бутерброди з оселедцем, буряком і яйцями на чорному хлібі

Швидкі малосольні огірки Добові – хрусткі та дуже смачні

Малосольні огірки Добові, засолені з часником, зеленню і ягодами ялівця, стануть ідеальним овочевим доповненням до столу, що можна приготувати у будь-яку пору року. Продовжувати читання Швидкі малосольні огірки Добові – хрусткі та дуже смачні

Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами – домашня італійська паста

Домашня паста фарфалле з грибами, базиліком і томатами по-італійськи стане ідеальним самостійним гарніром і смачним доповненням до риби, м’яса, овочевих салатів або закусок. Продовжувати читання Метелики фарфалле з грибами, базиліком і томатами – домашня італійська паста

Куряча грудка в соусі зі сметани, червоної смородини і вишні

Смачна, запечена у духовці зі сметаною та додатково тушкована в соусі з ягід смородини і вишні, куряча грудка виходить соковита та пікантна. Вона стане ідеальною вишуканою стравою приготовленою нашвидкоруч, яка підійде для свята, романтичної вечері та для звичайної повсякденної трапези. Продовжувати читання Куряча грудка в соусі зі сметани, червоної смородини і вишні

Запечені курячі стегна з хрусткою скоринкою

М’ясо курки корисне, не дуже калорійне, але достатньо поживне. Воно швидко та без клопоту готується як досвідченими господинями, так і початківцями у кулінарній справі. Продовжувати читання Запечені курячі стегна з хрусткою скоринкою

Томатний суп з сочевицею і грибами – пісний та смачний

Цей пікантний пісний томатний суп з сочевицею і грибами чудово вгамує голод не тільки на обід, але і на вечерю. Особливо сподобається рецепт тим, хто полюбляєте перші страви так само, як і мій чоловік. ? Продовжувати читання Томатний суп з сочевицею і грибами – пісний та смачний

Плов з перловки з куркою – смачний, простий і ситний

У цьому рецепті пропоную згадати про користь перлової крупи, багатою цілим набором макро-, мікроелементів та вітамінів, і приготувати дієтичний та дуже смачний плов з перловки з куркою. Продовжувати читання Плов з перловки з куркою – смачний, простий і ситний