Дрібна річкова риба смажена на сковороді

Для тих, кого цікавлять страви з риби, призначається цей рецепт. Дізнаєтесь з нього як, не особливо напружуючись, посмажити на сковорідці в паніровці дрібну річкову рибу. Продовжувати читання Дрібна річкова риба смажена на сковороді

Молода кукурудза в духовці у фользі з маслом і спеціями

Смачні та ніжні молоді качани кукурудзи стануть ідеальною закускою в літній період, тому, сміливо включайте їх в своє літнє меню. Це гарний варіант оригінальної закуски на нашвидкоруч, яка багатьом припаде до смаку.  Продовжувати читання Молода кукурудза в духовці у фользі з маслом і спеціями

Молода картопля з часником і беконом – смачний та простий літній гарнір

Запропонована сьогодні молода картопля з беконом і часником, цілком, може бути самостійною трапезою. Такий картопляний гарнір легкий в приготуванні, готується всього за чверть години і має гармонійний пікантний смаком. Продовжувати читання Молода картопля з часником і беконом – смачний та простий літній гарнір

Корейський салат Хе з риби з морквою і овочами – смачна холодна закуска

У сирій рибі міститься величезна кількість вітамінів, мікро- і макроелементів. Але вживати в їжу рибу, що не пройшла термічну обробку багато людей вважають небезпечним. Я хочу презентувати господиням свій простий рецепт за яким ви сміло зможете приготувати мариновану рибу Хе по-корейськи в домашніх умовах.  Продовжувати читання Корейський салат Хе з риби з морквою і овочами – смачна холодна закуска

Сирний хліб з травами в духовці – смачний і ароматний

Ароматний домашній сирний хліб з травами чудово доповнить будь-які м’ясні, овочеві і перші страви. Випічка виходить неймовірно смачною та красивою в подачі. Продовжувати читання Сирний хліб з травами в духовці – смачний і ароматний

Тушкована кольорова капуста в сметані – просто, швидко і смачно

Ароматна і дуже смачна тушкована корфіола чи то кольорова капуста в сметані добре доповнить м’ясо, рибні та грибні страви. Така закуска з цвітної капусти швидка в приготуванні і підійде як в якості овочевої страви на кожен день, так і для подачі на святковий стіл.  Продовжувати читання Тушкована кольорова капуста в сметані – просто, швидко і смачно

Курячі відбивні на сковороді в клярі – соковиті всередині та хрусткі зовні

Коли господині хочуть приготувати не жирне, але поживне м’ясо, вони часто обирають курячи грудки. Відбивні з курячого філе на сковороді (а саме їх я і буду готувати сьогодні) можуть вийти жорсткими або сухуватими, але тільки не в мене! Продовжувати читання Курячі відбивні на сковороді в клярі – соковиті всередині та хрусткі зовні

Куряче філе з грибами, картоплею і зеленню запечене в духовці

Ароматні, ситні та смачні шматочки курочки, запечені з грибами, картоплею і зеленню, добре доповнять свіжі чи мариновані овочі та салати. А ще, їх сміливо можна подавати як самостійну гарячу страву. Продовжувати читання Куряче філе з грибами, картоплею і зеленню запечене в духовці

Мітболи в томатному соусі – смачні м’ясні кульки з підливою

Мітболи в томатному соусі – це один з варіантів приготування дуже смачної страви італійської кухні. Невеличкі кульки можна робити з будь-якого м’ясного фаршу. Вони дуже схожі на фрикадельки або тефтелі. Їх можна запікати в духовці або приготувати як я, на сковороді. Продовжувати читання Мітболи в томатному соусі – смачні м’ясні кульки з підливою

Смачна макова начинка для рулету, булочок, пирогів, пиріжків або торта

Серед моїх знайомих немає таких, хто б не любив випічку з маковою начинкою. Готується така смачна начинка з маку харчового досить просто, тому я часто користуюсь цим рецептом. Продовжувати читання Смачна макова начинка для рулету, булочок, пирогів, пиріжків або торта