Заварний сметанний крем-пломбір для торта або тістечок

Звичайний сметанний крем, тобто збита сметана з цукром, може стати основою смачного заварного крему, що нагадує пломбір. Заварний сметанний крем має ніжну й щільну текстуру та непогану рельєфність. Продовжувати читання Заварний сметанний крем-пломбір для торта або тістечок

Заварний лимонний крем із вершками та білим шоколадом

Всі, хто любить балувати своїх рідних кондитерськими витворами, знають, що яким би вдалим не було тісто, а без смачного крему ласощі не матимуть бажаного результату. Простий покроковий рецепт із фотографіями допоможе приготувати неймовірно апетитний і оригінальний крем. Продовжувати читання Заварний лимонний крем із вершками та білим шоколадом

Фондан шоколадний – хрусткі кекси з рідкою начинкою всередині

Тістечко Шоколадний фондан – це французький десерт з рідкою серединою. Його назва у перекладі означає “шоколад, який тане”. Вважається, що це десерт із капризним характером, а отже, його необхідно правильно випікати. Серединка готового кексу повинна залишитися рідкою, а ніжне бісквітне тісто – пропектися та стати хрустким. Продовжувати читання Фондан шоколадний – хрусткі кекси з рідкою начинкою всередині

Вершково-заварний крем на основі французького крему патісєр

Дуже важливо вміти готувати вершково-заварний крем, що має легку та повітряну структуру. В основі рецепту, про який йтиметься далі, заварний крем з крохмалем, який відомий більшості, як патісєр.
Продовжувати читання Вершково-заварний крем на основі французького крему патісєр

Проста кокосова начинка для булочок, млинців, тістечок та іншої випічки

Багатьом до вподоби смак кокосу, тому кокосову начинку можна вважати вершиною кулінарної насолоди. До того ж, її склад і рецепт приготування зовсім не складні. Така начинка може сміливо претендувати на першість серед начинок для різної випічки. Продовжувати читання Проста кокосова начинка для булочок, млинців, тістечок та іншої випічки

Смачна макова начинка для рулету, булочок, пирогів, пиріжків або торта

Серед моїх знайомих немає таких, хто б не любив випічку з маковою начинкою. Готується така смачна начинка з маку харчового досить просто, тому я часто користуюсь цим рецептом. Продовжувати читання Смачна макова начинка для рулету, булочок, пирогів, пиріжків або торта