Проста кокосова начинка для булочок, млинців, тістечок та іншої випічки

Багатьом до вподоби смак кокосу, тому кокосову начинку можна вважати вершиною кулінарної насолоди. До того ж, її склад і рецепт приготування зовсім не складні. Така начинка може сміливо претендувати на першість серед начинок для різної випічки. Кокосову начинку можна сміло використовувати, як прошарок для тортів, наповнення булочок, млинців, для того щоб склеювати тістечка чи безе та для багатьох інших десертів. Головне, купуючи продукт, вибирати якісне натуральне вершкове масло та згущене молоко. Покрокові фото до рецепта дадуть змогу не опустити жодного з важливих моментів у процесі приготування.

Отож, необхідно підготувати:

  • 100 грамів вершкового масла;
  • 40 грамів згущеного молока;
  • 15 грамів кокосової стружки.

Як приготувати кокосову начинку для тістечок, печива та іншої випічки

Перед приготуванням начинки (за 20 хвилин) потрібно вийняти з холодильника масло, щоб воно було м’яким. Якщо нема часу чекати, то його можна натерти на дрібній тертці в невелику глибоку посудину, потім додати до нього згущене молоко.

Кокосова начинка для тістечок, печива та іншої випічки

Перемішати їх і всипати кокосову стружку (вона буває різного кольору). На фото яскраво-рожева начинка до безе.

Кокосова начинка для тістечок, печива та іншої випічки

Після цього, все необхідно перемішати до однорідного стану. Коли начинки багато, то для цього можна скористатися вінчиком або міксером, а якщо ні, то збити масу до потрібної консистенції (як на фото) ложкою вийде за декілька хвилин.

Кокосова начинка для тістечок, печива та іншої випічки

В результаті, начинка має відмінний смак та аромат і стане ідеальним доповненням будь-якої випічки. Нею можна з’єднувати безе, тістечка, макаруни чи інші види печива.

Кокосова начинка для тістечок, печива та іншої випічки

Начинку можна сміливо назвати “Кокосова насолода”. Вона не розтікається та добре тримає форму. Головне, щоб випічка була холодною, інакше, вершкове масло розтане й потече.

кокосова начинка

На фото видно, який апетитний вигляд мають тістечка безе з кокосовою начинкою. До того ж, вона ідеально скріпила дві половинки.

кокосова начинка

Купивши кокосову стружку різних кольорів, можна створити різнобарвну та ще й смачну “картину” на столі. Кокосова начинка – це відмінне доповнення до тортів, тістечок, булочок або млинців. Готуючи такі десерти, в результаті можна отримати масу захопливих компліментів від рідних та гостей.