Кошики або трояндочки з листкового тіста з грушею і гарбузом – дуже смачною начинкою

Випічка у вигляді кошиків чи трояндочок – проста і смачна. Пропонуємо вам рецепт з грушею і гарбузом. Продовжувати читання Кошики або трояндочки з листкового тіста з грушею і гарбузом – дуже смачною начинкою

Медове печиво з корицею і горіхами на швидку руку

Цей рецепт мені порадила моя подруга з Болгарії. Вона так розхвалювала печиво, що випікає її свекруха, що я вирішила теж спробувати. Приголомшливо смачне медове печиво стало улюбленою випічкою в моїй сім’ї, я обов’язково готую його як святкову страву на Святий Вечір. Продовжувати читання Медове печиво з корицею і горіхами на швидку руку

Бездріжджовий пиріг з м’ясом і сирним соусом в духовці

Бездріжджовий пиріг з м’ясом і сирним соусом неймовірно простий у приготуванні, проте вражає наповал своїм смаком. Чудовим доповненням до цієї страви стане овочевий салат. Продовжувати читання Бездріжджовий пиріг з м’ясом і сирним соусом в духовці

Швидкі духові пиріжки з вишнею на сухих дріжджах

Сьогодні будемо готувати пиріжки з вишнею у духовці.  Ця випічка така ніжна, що у прямому сенсі тане в роті.  Для начинки можна брати вишню як з кісточками, так і без.  Це ролі не грає.  Так само не обов’язково використовувати свіжі вишні.  Нам підійде й заморожена, або ж консервована вишня. Продовжувати читання Швидкі духові пиріжки з вишнею на сухих дріжджах

Фондан шоколадний – хрусткі кекси з рідкою начинкою всередині

Тістечко Шоколадний фондан – це французький десерт з рідкою серединою. Його назва у перекладі означає “шоколад, який тане”. Вважається, що це десерт із капризним характером, а отже, його необхідно правильно випікати. Серединка готового кексу повинна залишитися рідкою, а ніжне бісквітне тісто – пропектися та стати хрустким. Продовжувати читання Фондан шоколадний – хрусткі кекси з рідкою начинкою всередині

Оригінальна паска-краффін з курагою – слоєна паска на апельсиновому соку

Кожній господині хочеться, щоб великодня випічка була не тільки здобною, повітряною і смачною, але і красивою. Продовжувати читання Оригінальна паска-краффін з курагою – слоєна паска на апельсиновому соку