Курячі шлунки тушковані на сковороді з цибулею і морквою

Обираючи курятину, більшість купляє лише гомілки, стегенця та крильця. Хоча, і інші частини птиці також можна готувати. Курячі шлунки можуть стати смачною стравою. Якщо їх, наприклад, тушкувати з цибулькою та морквою. Пропонуємо вам простий рецепт приготування такої смакоти. Продовжувати читання Курячі шлунки тушковані на сковороді з цибулею і морквою

Прісні коржі на мінералці з яйцем і цибулею

Страви з прісного тіста також можуть бути дуже смачними. А ще, вони не шкодять фігурі і є корисними. Пропонуємо вам рецепт тіста на мінеральній воді з начинкою з варених яєць, зеленої цибулі і кропу. Продовжувати читання Прісні коржі на мінералці з яйцем і цибулею

Маринована яловичина по-корейськи – смачний корейськи салат з м’ясом і овочами

Корейська кухня на весь світ відома своїми пікантними маринадами для страв з овочів, м’яса ти риби. В одному з корейських ресторанчиків мені пощастило познайомитися з ніжною яловичою вирізкою, відвареною та замаринованою з овочами. Продовжувати читання Маринована яловичина по-корейськи – смачний корейськи салат з м’ясом і овочами

Овочеве рагу з куркою, кабачками і картоплею – швидко та смачно

Просте у приготуванні, але поживне та смачне овочеве рагу з куркою – це вдалий приклад поєднання в одній страві користі овочів та ситності м’яса. Пропоную свій легкий та швидкий варіант приготування смачного й запашного рагу з кабачків картоплею та з додаванням шматочків курочки.
Продовжувати читання Овочеве рагу з куркою, кабачками і картоплею – швидко та смачно

Чеський грибний суп з картоплею і засмажкою – пісний і смачний

Наваристий грибний суп з картоплею належить до чеської кухні. Це оптимальний варіант першої страви в повсякденному меню. Запропонований пісний суп з печерицями відрізняється насиченим ароматом та вираженим грибним смаком з тонкими часниковими нотками.
Продовжувати читання Чеський грибний суп з картоплею і засмажкою – пісний і смачний

Вершковий суп із шпинатом і фрикадельками – смачна перша страва

В якості базової дієтичної першої страви обіднього меню чи легкого вечірнього перекусу можна приготувати ніжний, легкий та смачний вершковий суп з курячими фрикадельками та шпинатом. Страва проста, ситна та достатньо швидка в приготуванні. Склад інгредієнтів можна міняти у відповідності до власних смакових вподобань, використовуючи інші види м’яса (бажано нежирного) чи додаючи інші коріння замість картоплі.
Продовжувати читання Вершковий суп із шпинатом і фрикадельками – смачна перша страва

Суп чорба з квасолею і курячими фрикадельками – смачний та ситний

Пікантний квасолевий суп чорба – це навариста перша страва, популярна в багатьох середземноморських країнах. Він відрізняється яскравим ароматом і приємним кисло-солодким смаком. Суп дуже наваристий, ситний і поживний. З сирої квасолі готується страва близько двох годин, але, якщо використовувати заздалегідь відварену або консервовану квасолю, то час приготування цієї першої страви значно скоротиться. У будь-якому випадку, кінцевий результат вартий витрачених часу і зусиль. Продовжувати читання Суп чорба з квасолею і курячими фрикадельками – смачний та ситний

Закусочні бутерброди з оселедцем, буряком і яйцями на чорному хлібі

Сьогодні я хочу поділитися з кулінарками простим способом приготування дуже смачних бутербродів. Смачних, але не простих! Вони одночасно мають чотири види намазки. Продовжувати читання Закусочні бутерброди з оселедцем, буряком і яйцями на чорному хлібі

Швидкі малосольні огірки Добові – хрусткі та дуже смачні

Малосольні огірки Добові, засолені з часником, зеленню і ягодами ялівця, стануть ідеальним овочевим доповненням до столу, що можна приготувати у будь-яку пору року. Продовжувати читання Швидкі малосольні огірки Добові – хрусткі та дуже смачні

Сирний хліб з травами в духовці – смачний і ароматний

Ароматний домашній сирний хліб з травами чудово доповнить будь-які м’ясні, овочеві і перші страви. Випічка виходить неймовірно смачною та красивою в подачі. Продовжувати читання Сирний хліб з травами в духовці – смачний і ароматний