Сільський салат із свинини з солоними огірками, морквою і цибулею

Запропонований сьогодні сільський салат із свинини з солоними огірками, морквою і цибулею – це проста і смачна страва з бюджетних інгредієнтів. Закуска виходить дуже ситна, ароматна і неймовірно апетитна. Вона виручить і тоді, коли в холодильнику є лише самотній шматочок запеченого м’яса, а хочеться поласувати чимось дуже смачним. Щоб приготувати такий м’ясний салат швидко, найкраще підготувати інгредієнти для страви з вечора (м’ясо і засмажені з овочі). Продовжувати читання Сільський салат із свинини з солоними огірками, морквою і цибулею

Біляші в духовці з начинкою з фаршу і картоплі – смачні і дієтичні

Шанувальникам домашньої випічки – ситної і смачної – пропонується рецепт приготування соковитих м’ясних біляшів. Начинка для даної випічки – це подрібнене яловиче м’ясо, доповнене кубиками картоплі. Випікати свої біляші буду в духовці, а тісто для них вирішила замісити на сухих швидкодіючих дріжджах. Смачні домашні біляші в духовці – відмінна дієтична страва для ситного перекусу! Продовжувати читання Біляші в духовці з начинкою з фаршу і картоплі – смачні і дієтичні

Свинина тушкована з овочами і томатною підливою

Всім відомо, що свиняче м’ясо чудово поєднується з багатьма інгредієнтами, в тому числі і з овочами. У нашому, представленому сьогодні рецепті, ми тушкуємо свинину разом з солодким болгарським перчиком і солоними огірками. Що б вийшла дійсно ніжна і смачна свинина тушкована з овочами і томатною підливою потрібно не так багато складових. Для приготування м’ясної страви візьмемо м’якоть свинини, солодкий болгарський перчик, ріпчасту цибулю, спеції (у нас сіль, чорний мелений перець і мелена паприка). Продовжувати читання Свинина тушкована з овочами і томатною підливою

Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами

Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами – смачна і проста в приготуванні страва з відмінною і збалансованою начинкою. Як видно з назви, в гарячій закусці присутні і м’ясо, і овочі, і ароматні грибочки. Цього разу я готую з печерицями, але їх сміливо можна замінити гливами або будь-якими іншими грибами. Обов’язково спробуйте приготувати цю смачну запечену страву до святкової вечері і результат точно вас порадує! Продовжувати читання Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами

Смачна свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і вином

Свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і білим вином порадує насиченим смаком і пряним ароматом. М’ясо виходить соковите, м’яке і неймовірно смачне. Воно ідеально для подачі на святковий стіл, причому, і як в якості гарячої, так і у вигляді холодної закуски; прекрасно підійде в якості гарячої м’ясної страви до романтичної вечері; а запечене в будній період, може використовуватися для приготування домашніх бутербродів. Продовжувати читання Смачна свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і вином

Грибний жульєн з гливами і куркою в горщиках

Традиційна французька гаряча закуска відома під назвою жульєн, стане ідеальним варіантом для вечері або святкового меню. Страва ніжна, смачна і відмінно урізноманітнює трапезу. Також, грибний жульєн з гливами і куркою ідеально поєднується з будь-якими гарнірами і салатами. Приготуйте жульен в горщиках рідним або гостям і ви точно не помилитеся у виборі смачною гарячої закуски. Продовжувати читання Грибний жульєн з гливами і куркою в горщиках

Печінковий салат з морквою, цибулею, яйцем і майонезом

Цей смачний печінковий салат з морквою, цибулею, яйцем і майонезом я називаю Золота осінь – це яскрава і смачна страва простого приготування. Для створення такої печінкової закуски потрібно мінімум компонентів і всі вони бюджетні і доступні. Спробуйте приготувати такий печінковий салат до свята, підготувавши всі компоненти з вечора. Продовжувати читання Печінковий салат з морквою, цибулею, яйцем і майонезом

Дріжджові пиріжки з сиром і зеленою цибулею

Соковиті і смачні дріжджові пиріжки з сиром і зеленою цибулею – це ароматна випічка, схожа за структурою на пампушки або часникові булочки, але з оригінальною подачею. Такий варіант випічки з дріжджового тіста ідеальний при подачі до борщу, розсольнику або томатного супу. Експериментуйте з зеленню і сирами (у мене сьогодні моцарелла) в складі начинки, додавайте оригінальні спеції і/або олії і дивуйте рідних смачною і пишною дріжджовий випічкою. Продовжувати читання Дріжджові пиріжки з сиром і зеленою цибулею

Скумбрія запечена в фользі з розмарином і часниковим соусом

Запечена скумбрія з часником і розмарином – проста страва з вишуканим смаком, яку зможе швидко зробити в домашніх умовах будь-яка господиня. Така гаряча рибна закуска відмінно доповнить гарніри з рису і коренеплодів, урізноманітнить святкове пісне меню красивою і апетитною подачею. Продовжувати читання Скумбрія запечена в фользі з розмарином і часниковим соусом

Слойки з яйцем і грибами або швидка піца з листкового тіста

Золотисті слойки з яйцем і грибами – це ситна, проста і швидка в приготуванні закуска з мінімальної кількості доступних інгредієнтів. Їх сміливо можна назвати домашньою піцою швидкого приготування. Овочі до складу страви можна включати найрізноманітніші, на будь-який смак: від кабачків і томатів до болгарського перцю і баклажанів. Яйця можна використовувати як перепелині, так і курячі. Продовжувати читання Слойки з яйцем і грибами або швидка піца з листкового тіста