Печінковий салат з морквою, цибулею, яйцем і майонезом

Печінковий салат з морквою, цибулею, яйцем і майонезом

Цей смачний печінковий салат з морквою, цибулею, яйцем і майонезом я називаю Золота осінь – це яскрава і смачна страва простого приготування. Для створення такої печінкової закуски потрібно мінімум компонентів і всі вони бюджетні і доступні. Спробуйте приготувати такий печінковий салат до свята, підготувавши всі компоненти з вечора. Спланувавши таким ином приготування, можна заощадити не тільки гроші, але і цінний для кожної господині час у святкові дні!

Інгредієнти:

Печінковий салат "Золота осінь" з морквою, цибулею і яйцями

  • морква – 2 шт.;
  • майонез – до смаку;
  • цибуля – 3 шт.;
  • печінку теляча – 350 гр;
  • сіль – за смаком;
  • яйця курячі – 4 шт.;
  • перець чорний – за смаком.

Зміст

Як приготувати салат з печінкою, морквою, цибулею, яйцем і майонезом

Перш, ніж взятися за приготування, потрібно підготувати інгредієнти. Найкраще це зробити з вечора – до ранку всі складові охолонуть і будуть придатні для подрібнення.

Необхідно відварити печінку до м’якості в підсоленій воді зі спеціями і травами. Якщо печінка яловича – найкраще вимочити її в молоці, щоб позбутися від гіркоти.

Також, потрібно відварити яйця круто.

Ще, потрібно приготує засмажку. Спершу потрібно дрібно подрібнити кубиком цибулю.

Печінковий салат "Золота осінь" з морквою, цибулею і яйцями

Натерти морквину на дрібній тертці.

Печінковий салат "Золота осінь" з морквою, цибулею і яйцями

Обсмажити цибулю до прозорості і золотистого кольору.

Печінковий салат "Золота осінь" з морквою, цибулею і яйцями

Всипати морквину до цибулі і готувати до потрібної м’якості компонентів. Приготовлені овочі підсолити і присмачити чорним перцем.

Печінковий салат "Золота осінь" з морквою, цибулею і яйцями

За годину до подачі всі інгредієнти салату потрібно змішати і дати салатику настоятися. Таким чином, готуючи салат залишається просто натерти яйця на дрібній тертці.

Печінковий салат "Золота осінь" з морквою, цибулею і яйцями

На тій же тертці натираємо і печінку.

Печінковий салат "Золота осінь" з морквою, цибулею і яйцями

З’єднуємо всі складові салату і заправляємо майонезом. Треба добре все перемішати і дати настоятися. Подаючи до столу, не забудьте викласти свій печінковий салат в красивий салатник! Смачного!

Печінковий салат "Золота осінь" з морквою, цибулею і яйцями

Салат з печінкою і овочами – це смачна холодна закуска, яка може бути використана і як намазка на бутерброди. Страва проста в приготуванні, дуже бюджетна, поживна і багатофункціональна. Салат виходить смачний, кремовий по структурі, ароматний і дуже ситний. Подавати таку холодну закуску можна як на святковий стіл, так і до повсякденного обіду.

Печінковий салат з морквою – відео-рецепти

Про те, які ж ще можна зробити смачні салати з печінки, моркви та інших додаткових складових можете дізнатися з добірки відео-рецептів.

Печінковий салат під назвою Ситний.

Салат з печінкою і морквою по-корейськи.

Приготуйте салат з печінкою разом Ольгою Матвій.

А це, просто супер смачний печінковий салат з омлет або з яєчними млинцями.

Якщо ви любитель квасолі, то обов’язково спробуйте приготувати цей печінковий салат з квасолею.

Як красиво подати нашу сьогоднішню страву покаже автор останнього в нашій добірці відео.