Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами

Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами – смачна і проста в приготуванні страва з відмінною і збалансованою начинкою. Як видно з назви, в гарячій закусці присутні і м’ясо, і овочі, і ароматні грибочки. Цього разу я готую з печерицями, але їх сміливо можна замінити гливами або будь-якими іншими грибами. Обов’язково спробуйте приготувати цю смачну запечену страву до святкової вечері і результат точно вас порадує! Продовжувати читання Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами

Солодкі смажені пиріжки з гарбузом з бездріжджового тіста

Чарівниця осінь завжди приходить  не с порожніми руками. Вона щедро обдаровує нас смачними та корисними овочами. Серед осінніх дарунків в мене є один найулюбленіший – гарбуз. З нього можна приготувати безліч смачних страв. Наприклад, сьогодні я приготую солодкі смажені пиріжки з гарбузом на пісному бездріжджовому тісті. Продовжувати читання Солодкі смажені пиріжки з гарбузом з бездріжджового тіста

Кошики або трояндочки з листкового тіста з грушею і гарбузом – дуже смачною начинкою

Випічка у вигляді кошиків чи трояндочок – проста і смачна. Пропонуємо вам рецепт з грушею і гарбузом. Продовжувати читання Кошики або трояндочки з листкового тіста з грушею і гарбузом – дуже смачною начинкою

Курка в гірчичному соусі, запечена в духовці з картоплею і гарбузом

Цей рецепт я придумала тоді, коли в мене в холодильнику лежав гарбуз, а мої рідні відмовилися від запропонованої гарбузової каші. Та оскільки гарбуз дуже корисний овоч, то я й вирішила якось замаскувати його, приготувавши з м’ясом та картоплею. В наявності була курка, тож я приготувала її в гірчичному соусі. Продовжувати читання Курка в гірчичному соусі, запечена в духовці з картоплею і гарбузом

Смачний дріжджовий пиріг з гарбузом і горіхами

Легкий рецепт смачного пирога з гарбузом безсумнівно сподобається усім читачкам. Гарбуз, горіхи, кориця та тростинний цукор – це ідеальний тандем. Пиріг, у підсумку має повітряну структуру, за умови, якщо його перед випіканням залишити “підрости”. Продовжувати читання Смачний дріжджовий пиріг з гарбузом і горіхами