Золотисті слойки з яйцем і грибами – це ситна, проста і швидка в приготуванні закуска з мінімальної кількості доступних інгредієнтів. Їх сміливо можна назвати домашньою піцою швидкого приготування. Овочі до складу страви можна включати найрізноманітніші, на будь-який смак: від кабачків і томатів до болгарського перцю і баклажанів. Яйця можна використовувати як перепелині, так і курячі. Сама по собі закуска повноцінна – хліб, овочі, ситні яйця і гриби. Експериментуйте з начинкою для таких слоєк і з їх подачею – дивуйте своїх близьких цікавими стравами до обіднього столу!
Інгредієнти: Вода, Гриби, Листкове дріжджове тісто, Морква, Олія рослинна, Сіль, Спеції, Цибуля, Яйця перепелині
Інгредієнти:
- гриби гливи – 100 гр;
- цибуля – 1 шт.;
- готове листкове дріжджове тісто – 1 упаковка;
- морква – 1 шт.;
- яйця перепелині – 6 шт.;
- печериці – 100 гр;
- сіль – за смаком;
- рослинна олія – в разі потреби;
- спеції – за смаком.
Зміст
Як приготувати слойки з яйцем і грибами
Спершу потрібно підготувати овочеву засмажку для начинки. Для цього необхідно дрібно подрібнити очищену цибулину, натерти моркву середньою стружкою.
Обсмажити компоненти до золотистого кольору.
Подрібнити гриби соломкою і пасерувати на олії. Обсмажені гриби змішати з овочами і довести начинку до смаку.
Листкове тісто розморозити і злегка розкачати. Вирізати кружальця і колечка за допомогою великої і малої чашки.
На кружечки викласти гіркою колечка. Склеїти шари тісті можна звичайною водою або збитим яйцем. Надіслати сформовані порожні слойки в духовку розігріту до 175 градусів. Запікати до рум’яності.
Готові слойки трохи прим’яти посередині.
Наповнити начинкою з грибів і овочів.
Відправити в духовку на 5 хвилин. Після, вбити яйця і запікати закуску до бажаної консистенції яйця.
Слойки з грибами і яйцями готові!
Залишилося тільки викласти нашу домашню піцу швидкого приготування на тарілку і подавати гарячою до столу!
У розрізі випічка красива, виглядає пишно і апетитно.
Слойки з начинкою – відео-рецепти
Щоб радувати рідних різноманітною домашньою випічкою, пропоную дізнатися, які ж ще можна зробити начинки.
Автор першого відео пропонує відразу п’ять видів начинки для домашніх слоєк.
З наступних відео дізнаєтеся не тільки про варіанти як солодкої, так і не солодкої начинок для випічки, але і про те, як цікаво і красиво загорнути слойки з начинкою з готового листкового тіста.
Запропоновані сьогодні слойки з начинкою – це цікава закуска з простих і доступних інгредієнтів. Така випічка неймовірно бюджетна, смачна, швидка в приготуванні і дуже поживна. Як загортати і зліпити їх ви вже знаєте, скажу тільки, що аналогічно можна зробити слойки з будь-якою начинкою, орієнтуючись у виборі інгредієнтів на свій смак. Смачного!