Золотисті слойки з яйцем і грибами – це ситна, проста і швидка в приготуванні закуска з мінімальної кількості доступних інгредієнтів. Їх сміливо можна назвати домашньою піцою швидкого приготування. Овочі до складу страви можна включати найрізноманітніші, на будь-який смак: від кабачків і томатів до болгарського перцю і баклажанів. Яйця можна використовувати як перепелині, так і курячі. Продовжувати читання Слойки з яйцем і грибами або швидка піца з листкового тіста
Інгредієнт рецептів: Листкове дріжджове тісто
Круасани з дріжджового листкового тіста з заварним ванільним кремом Патісєр
Круасани з дріжджового листкового тіста – це неймовірно смачна, ароматна, хрустка випічка. Пропонуємо вам елементарний рецепт її приготування. Продовжувати читання Круасани з дріжджового листкового тіста з заварним ванільним кремом Патісєр
Класичні французькі круасани без начинки
Класичні французькі круасани українські господині звично називають рогаликами. Французи таку випічку не начиняють нічим, хоча це, звичайно ж, не забороняється. Продовжувати читання Класичні французькі круасани без начинки
Чебуреки з готового листкового тіста з м’ясом і картоплею – смачні та швидкі
Сьогодні я вирішила побалувати своїх рідних смачною домашньою випічкою та приготувала листкові чебурека з м’ясом та картоплею. Для приготування цієї смакоти можна скористатися як звичайним листковим тістом, так і листково-дріжджовим. Продовжувати читання Чебуреки з готового листкового тіста з м’ясом і картоплею – смачні та швидкі
Ніжні слойки з готового листкового тіста з медом і кокосовою стружкою
Ніжний, повітряний смак і неперевершений аромат слойок, що мають східний відгомін – це ідеальні ласощі для всіх членів сім’ї. Дріжджове листкове тісто, мед і кокосова стружка – дуже вдале та гармонійне поєднання. Продовжувати читання Ніжні слойки з готового листкового тіста з медом і кокосовою стружкою
Як правильно заморозити і розморозити тісто
Від того, наскільки правильно ви заморожуєте та розморожуєте тісто залежить, як швидко приготується випічка та наскільки смачною вона буде. Тому зараз ми розкажемо про правильне заморожування та розморожування тіста. Продовжувати читання Як правильно заморозити і розморозити тісто