Слойки з яйцем і грибами або швидка піца з листкового тіста

Золотисті слойки з яйцем і грибами – це ситна, проста і швидка в приготуванні закуска з мінімальної кількості доступних інгредієнтів. Їх сміливо можна назвати домашньою піцою швидкого приготування. Овочі до складу страви можна включати найрізноманітніші, на будь-який смак: від кабачків і томатів до болгарського перцю і баклажанів. Яйця можна використовувати як перепелині, так і курячі. Продовжувати читання Слойки з яйцем і грибами або швидка піца з листкового тіста

Дріжджове листкове тісто для круасанів – секрети приготування

Сьогодні мова піде про смачну французьку булочку – круасан, а точніше, про листкове тісто, з якого готується ця ніжна випічка, та особливості його приготування. Рецепт дріжджового листкового тіста вельми простий, однак, має свої секрети приготування. Головний з яких – правильне замішування. Не менш важливий момент – точний час охолодження готового тіста. Продовжувати читання Дріжджове листкове тісто для круасанів – секрети приготування

Солодке дріжджове листкове тісто для пуффмаффінів

Цей простий американський рецепт здатен полонити серця всіх, хто вперше спробує, замісити унікальне солодке дріжджове листкове тісто, що має ванільний аромат.

Продовжувати читання Солодке дріжджове листкове тісто для пуффмаффінів

Англійське листкове дріжджове тісто для круасанів та іншої випічки

Якось мені довелося подивитись майстер-клас від англійських кондитерів, на якому було презентовано рецепт листкового тіста. На практиці виявилося, що процес приготування англійського листкового дріжджового тіста досить простий, а випічка з нього виходить дуже смачна, ніжна та повітряна. Зауважу, що й готувати з нього – суцільне задоволення. Отже, раджу зробити в домашніх умовах зробити просте та смачне англійське листкове дріжджове тісто для круасанів та іншої випічки.  Продовжувати читання Англійське листкове дріжджове тісто для круасанів та іншої випічки