Біляші в духовці з начинкою з фаршу і картоплі – смачні і дієтичні

Шанувальникам домашньої випічки – ситної і смачної – пропонується рецепт приготування соковитих м’ясних біляшів. Начинка для даної випічки – це подрібнене яловиче м’ясо, доповнене кубиками картоплі. Випікати свої біляші буду в духовці, а тісто для них вирішила замісити на сухих швидкодіючих дріжджах. Смачні домашні біляші в духовці – відмінна дієтична страва для ситного перекусу! Продовжувати читання Біляші в духовці з начинкою з фаршу і картоплі – смачні і дієтичні

Сибірські шаньги з картоплею

Сибірські шаньги – це старовинна страва, яка не схожа на пиріжки чи ватрушки. Це коржики з дріжджового тіста, на які мажуть несолодку, густу ситну начинку. В якості такої начинки може використовуватися намазка, зроблена зі сметани і борошна, з додаванням гороху чи іншої каші. Але найсмачнішими та найпопулярнішими є шаньги з картоплею.  Продовжувати читання Сибірські шаньги з картоплею

Ечпочмаки – дріжджові трикутні татарські пиріжки з м’ясом і картоплею

Випічка під назвою ечпочмак (можете зустрічати і як ічпочмак, учпочмак або ешпешмак) прийшла до нас з національної татарської кухні. Це пиріжки с м’ясною начинкою у формі трикутників, що готуються з дріжджового (інколи прісного) тіста та випікаються в духовці. Продовжувати читання Ечпочмаки – дріжджові трикутні татарські пиріжки з м’ясом і картоплею

Ечпочмак на кефірі чи сметані – трикутні пиріжки з м’ясом і картоплею

Важко знайти людину, якій би не сподобалися татарські пиріжки трикутної форми з начинкою із м’яса та картоплі. Їх називають ечпочмакі або ічпічмакі чи то учпучмакі. У випічки не тільки багато назв, так само багато є варіантів приготування цих смачних конвертиків. Продовжувати читання Ечпочмак на кефірі чи сметані – трикутні пиріжки з м’ясом і картоплею