Класичний форшмак з оселедця – смачний паштет з оселедця

Серед страв єврейської кухні найбільш поширений форшмак з оселедця. Цю страву готують за різними рецептами, інколи дуже спрощеними відносно традиційного варіанту. Я ж готую форшмак за класичним рецептом, який в первісному вигляді передавався між поколіннями однієї єврейської родини, з якою товаришувала моя бабуся. Продовжувати читання Класичний форшмак з оселедця – смачний паштет з оселедця

Гарячі бутерброди з ковбасою і сиром в духовці – смачні сендвічі

В період свят кожна господиня намагається якомога більше урізноманітнити меню та здивувати гостей оригінальними та смачними стравами. Звичайно, в кожної є свої перевірені рецепти салатів та гарячих страв, тому, я хочу запропонувати дещо незвичайну, але дуже смачну та швидку в приготуванні закуску – гарячі бутерброди з ковбасою і сиром. Ви спитаєте, чим вони незвичайні? Продовжувати читання Гарячі бутерброди з ковбасою і сиром в духовці – смачні сендвічі

Яєчня в хлібі або гарячі бутерброди з яйцем всмятку, ковбасою і грибами

Варто лише згадати про гарячі бутерброди, як на думку спадає безліч можливих варіантів цієї популярної швидкої страви. Перед очима постають найрізноманітніші продукти, які можна використати в якості начинки. Способів приготування цієї смачної закуски, також, існує декілька – на сковороді, в духовці чи мікрохвильовій печі, навіть на грилі чи мангалі. Продовжувати читання Яєчня в хлібі або гарячі бутерброди з яйцем всмятку, ковбасою і грибами

Домашні часникові сухарики в духовці, підійдуть до пива, супу або салату

У моїй родині всі в захопленні від домашніх сухариків, які я готую із зачерствілих залишків вчорашнього хліба. Звучить неапетитно на перший погляд, але якщо все правильно приготувати, то виходять надзвичайно смачні, в міру підсмажені сухарики з ароматом часничку. Продовжувати читання Домашні часникові сухарики в духовці, підійдуть до пива, супу або салату

Дієтичний м’ясний рулет з фаршу з перепелиними яйцями на парі

Дієтичний м’ясний рулет з фаршу з перепелиними яйцями, який готується в мультиварці на парі може бути ідеальною закускою, для святкового столу. Дієтичним він є через те, що для його приготування використовується нежирне індиче або куряче філе, та й перепелині яйця є важливим продуктом для тих, хто на дієті. Продовжувати читання Дієтичний м’ясний рулет з фаршу з перепелиними яйцями на парі

Гнізда з фаршу з грибами і сиром на овочевій подушці запечені в духовці або аерогрилі

Сьогодні в нашому меню смачна та досить дієтична страва – гнізда з фаршу з грибами і сиром, запечені в духовці на подушці з цвітної капусти. Приготувати таку страву достатньо просто, але я, все ж, доповню рецепт покроково зробленими фото – наочними ілюстраціями процесу приготування. Продовжувати читання Гнізда з фаршу з грибами і сиром на овочевій подушці запечені в духовці або аерогрилі

Смачний літній чеський крем-суп з цвітної капусти без м’яса

Сьогодні пропоную приготувати першу страву з чеської кухні – смачний овочевий літній крем-суп з цвітної капусти. Цей варіант приготування відноситься до, так званих, заправлених перших страв. Такий рецепт передбачає засмажку з додаванням борошна та молока. Завдяки такому способу приготування капустяний суп виходить густий та кремоподібний.

Продовжувати читання Смачний літній чеський крем-суп з цвітної капусти без м’яса

Суп-пюре з квасолі (заправлений)

Густий заправлений суп пюре з квасолі смачний, ситний і корисний. Приготувати його, в принципі, просто, але багато часу займе варіння до готовності самої квасолі. Давайте перейдемо до рецепта.

Продовжувати читання Суп-пюре з квасолі (заправлений)

Суп яєчний по-римськи

Суп з яйцем по-римськи готується дуже просто. Рецепт цього італійського супу, по суті, форма подачі м’ясного бульйону. Виходить оригінально і дуже смачно.

Продовжувати читання Суп яєчний по-римськи

Ескарго – просте приготування равликів по-французськи в домашніх умовах

Зараз буду готувати, а одночасно і розповім про нюанси заготівлі на зиму, такого незвичайного продукта, як виноградні або садові равлики. Приклавши трохи зусиль, можна за один раз заготувати і порадувати домашніх екзотичною для нас, але традиційною для Франції, дієтичною і смачною стравою з равликів під назвою ескарго. Приготувати її не складніше, ніж відварити річкових раків. Для того, щоб французька страва з равликів з’явилась на вашому столі знадобиться всього лише 35-40 хвилин. Продовжувати читання Ескарго – просте приготування равликів по-французськи в домашніх умовах