Класичний форшмак з оселедця – смачний паштет з оселедця

Серед страв єврейської кухні найбільш поширений форшмак з оселедця. Цю страву готують за різними рецептами, інколи дуже спрощеними відносно традиційного варіанту. Я ж готую форшмак за класичним рецептом, який в первісному вигляді передавався між поколіннями однієї єврейської родини, з якою товаришувала моя бабуся. Продовжувати читання Класичний форшмак з оселедця – смачний паштет з оселедця

Паштет з оселедця з плавленим сиром і морквою, як червона ікра

Багатьом подобаються бутерброди з червоною ікрою, але більшості вдається ласувати таким делікатесом, хіба що під час святкового застілля. Взявши до уваги цей рецепт приготування паштету з оселедця, вдасться відтворити смак червоної ікри. Продовжувати читання Паштет з оселедця з плавленим сиром і морквою, як червона ікра

Прості закусочні бутерброди з оселедцем на чорному хлібі

Всі знають, що красиво оформлена страва викликає апетит. Неможливо встояти, перед святковими гарно прикрашеними закусками у вигляді бутербродів, канапе чи тарталеток. Продовжувати читання Прості закусочні бутерброди з оселедцем на чорному хлібі