Соковита свинина на мангалі – як маринувати м’ясо для шашлику, барбекю, гриля або смаження на решітці

Які ж весна й літо без шашлику? Хоча, я знаю людей, які його увесь рік готують, як на природі, так і вдома.  На мою думку, найсмачнішим є шашлик, приготований на дровах, з ароматом диму від фруктової деревини. Продовжувати читання Соковита свинина на мангалі – як маринувати м’ясо для шашлику, барбекю, гриля або смаження на решітці

Як фарбувати яйця в цибулинні на Великдень – незвичайні способи фарбування

Великдень настане зовсім скоро.  Це одне з найбільших християнських свят зі своїми древніми традиціями. Окрім приготування традиційних великодніх страв, сучасні господині прагнуть зробити красиві писанки та крашанки без хімічних барвників. Продовжувати читання Як фарбувати яйця в цибулинні на Великдень – незвичайні способи фарбування

Відбивні з серця на сковороді – як приготувати відбивні з індичих сердець в клярі

З чого готуються відбивні? “Ну що за питання?” – скаже ви. “Звичайно зі свинини, телятини або курятини!” Ви абсолютно праві.  Ці види м’яса дійсно використовують для приготування традиційних відбивних.  Але сьогодні ми трохи відійдемо від традицій і приготуємо відбивні з індичих сердець. Продовжувати читання Відбивні з серця на сковороді – як приготувати відбивні з індичих сердець в клярі

Червона глазур з цукрової пудри і соку ягід – як зробити пісну глазур без яєць

Практично будь-яку випічку можна перетворити на кулінарний шедевр, просто додавши глазур на основі ягідного соку та цукрової пудри.  Як бачите, молоко та яйця у цьому рецепті ми не використовуємо, тож таку глазур і вегетаріанцям можна, і у період посту. Червона глазур не лише око радує, а й готується елементарно. Продовжувати читання Червона глазур з цукрової пудри і соку ягід – як зробити пісну глазур без яєць

Біла пісна глазур з цукрової пудри і лимонного соку

Гадаю, багато з вас здивуються, коли я скажу, що глазур буває пісною. Проте, це аж ніяк не впливає на її смакові властивості. Завдяки аромату лимону та легкій кислинці, біла глазур стане вдалим доповненням навіть  найпростішої випічки. Продовжувати читання Біла пісна глазур з цукрової пудри і лимонного соку

Швидка паска на сухих дріжджах – як швидко замісити тісто для паски з сухими дріжджами на Великдень

Яка ж господиня не хоче приготувати смачну, домашню паску на Великдень.  Проте, через сучасний життєвий ритм не усім вистачає часу на реалізацію цього задуму. Адже приготування тіста зазвичай забирає досить багато часу та зусиль. Продовжувати читання Швидка паска на сухих дріжджах – як швидко замісити тісто для паски з сухими дріжджами на Великдень

Бублики з фаршем в духовці або фаршировані сушки – простий рецепт закуски

Хочете здивувати гостей, або просто приготувати щось цікаве на обід чи вечерю?  Тоді, фаршировані бублики – саме те, що вам потрібно!  Ця ситна м’ясна закуска нікого не залишить байдужим.  Готуються бублики з фаршем надзвичайно просто.  Пропоную вашій увазі мій детальний фоторецепт. Продовжувати читання Бублики з фаршем в духовці або фаршировані сушки – простий рецепт закуски

Картопля запечена в духовці з фаршем та сиром або смачні човники з картоплі в мундирі з м’ясом

Усім відомо, що картопля є досить ситним овочем.  Зумовлено це великим вмістом крохмалю.  Вважається, що найбільш корисною буде картопля, запечена у духовці, або зварена зі шкіркою.  Продовжувати читання Картопля запечена в духовці з фаршем та сиром або смачні човники з картоплі в мундирі з м’ясом

Смачна хрустка смажена курка на мангалі

Сьогодні вирішила поділитися з вами рецептом соковитої курочки на мангалі.  Маринувати ми будемо із  додаванням соєвого соусу.  Хоча, я й прихильниця меду та гірчиці, але на мед часто буває алергія, тому готуємо без нього.  Готувати ми будемо курячі крильця та гомілку. Продовжувати читання Смачна хрустка смажена курка на мангалі

Великодня сирна паска без дріжджів – найсмачніший рецепт паски з сиром на Великдень

На Великдень господині зазвичай традиційно випікають паски з дріжджового тіста, такі паски завжди ароматні, здобні, пишні та смачні. Та я сьогодні пропоную рецепт незвичної, але дуже смачної паски без дріжджів, з сирного тіста. Продовжувати читання Великодня сирна паска без дріжджів – найсмачніший рецепт паски з сиром на Великдень