Дріжджовий листковий пиріг із куркою та картоплею

Сьогодні мова піде про приготування смачного й досить швидкого дріжджового листкового пирога з куркою та картоплею. Тому варто запастися курячим філе та картопляним пюре.  Продовжувати читання Дріжджовий листковий пиріг із куркою та картоплею

Красиві булочки з маком із дріжджового тіста з цукровим сиропом

Аромат свіжоспечених булочок здатен заманити на кухню всіх, хто живе в будинку. Дехто думає, що готувати красиві здобні булочки з маком – це неабияк складно, але все набагато простіше. Продовжувати читання Красиві булочки з маком із дріжджового тіста з цукровим сиропом

Дріжджові ватрушки з сиром

Ватрушки з сиром є відомою та найпоширенішою дріжджовою випічкою російської кухні, яка ідеально “прижилася” й на Україні.

Продовжувати читання Дріжджові ватрушки з сиром

Домашні пиріжки з капустою у духовці

Мабуть, нема такої сім’ї, яка не любить смакувати свіжими, ароматними домашніми пиріжками, а начинка зі смачної та корисної капусти подобається і дорослим і дітлахам.
Продовжувати читання Домашні пиріжки з капустою у духовці

Італійський хліб Чіабатта в духовці – як спекти домашню чіабатту своїми руками

Італійська Чіабатта – це незвичайний білий хліб, особливістю якого є м’якуш з великою та нерівномірною пористістю і хрустка скоринка. Назва хліба Чіабатта в перекладі означає «кімнатні капці». Так італійці його прозвали за зовнішню схожість. Хліб Чіабатта популярен як в самій Італії, так і за її межами, а найвідданіші шанувальники навіть навчилися італійську випічку робити самостійно. Продовжувати читання Італійський хліб Чіабатта в духовці – як спекти домашню чіабатту своїми руками

Справжній французький багет турбійон з кунжутом

Українська кухня має безмежну кількість сортів і рецептів приготування традиційного хліба, так і в французів є багато різновидів багетів. Зробити самостійно справжній французький багет турбійон (Tourbillon), що в перекладі означає «вихор», зовсім не складно.
Продовжувати читання Справжній французький багет турбійон з кунжутом

Мавпячий хліб з часником і маслом

Мавпячий хліб отримав таку досить негарну назву, якою не варто іменувати хліб, через те, що його некультурно їдять, відламуючи шматки руками. Хоча процес випічки з дріжджового тіста нічим не відрізняється від звичайного. Продовжувати читання Мавпячий хліб з часником і маслом

Цільнозерновий пшенично-житній хліб в хлібопічці – домашній сільський хліб

Далеко не таємниця, що домашній хліб набагато корисніший. Тільки з чисто пшеничного борошна, навряд чи, такий вдасться спекти. Пропоную навчитися робити справжній домашній хліб, від якого не постраждає фігура. Найбільш приємною новиною буде те, що такий хліб не потрібно замішувати та випікати у духовці. За вас все зробить хлібопічка! Продовжувати читання Цільнозерновий пшенично-житній хліб в хлібопічці – домашній сільський хліб

Яблучний пиріг Чайна троянда із дріжджового тіста – гарний і смачний

Яблуко – це один із самих розповсюджених різновидів фруктів, поласувати яким можна в будь-яку пору року. Отже, пропоную приготувати ароматний, красивий та смачний яблучний пиріг Чайна троянда із дріжджового тіста. Смаковий союз «яблуко-кориця», що давно став класикою кондитерського мистецтва, не залишить байдужим жодного ласуна. Продовжувати читання Яблучний пиріг Чайна троянда із дріжджового тіста – гарний і смачний

Смачний домашній білий здобний хліб в хлібопічці

Особисто в мене аромат свіжоспеченого домашнього хліба створює неповторне відчуття родинного затишку та тепла. Тому, сьогодні я хочу приготувати смачний білий здобний хліб в хлібопічці за вельми простим рецептом. Всіх запрошую приєднатися до мене і насолодитися його особливим смаком та ароматом.
Продовжувати читання Смачний домашній білий здобний хліб в хлібопічці