Ватрушки з сирною начинкою – це дуже смачна випічка, яку просто приготувати.
Інгредієнти: Борошно пшеничне, Ванільна есенція, Згущене молоко, Молоко, Рослинна олія, Сир, Сметана, Сухі дріжджі, Цукор, Цукрова пудра
Для приготування необхідно взяти:
- борошно пшеничне – 340 грамів;
- дріжджі сухі – 1 чайна ложка;
- олія – 2 столових ложки;
- молоко 3,2% – 1/2 склянки;
- есенція “Ваніль” – 3 краплі;
- цукор – 4-5 столових ложок;
- сир – 150 грамів;
- сметана 20% – 1 столова ложка;
- згущене молоко – 1 столова ложка;
- цукрова пудра – 1 столова ложка.
Зміст
Як приготувати ватрушки з сиром
Спочатку просійте борошно, додайте сухі дріжджі.
Покладіть 3 ложки цукру. Перемішайте. Змішайте олію і молоко, і додайте в сипучу суміш.
Замісіть тісто, додайте есенцію “Ванілі”.
Потім поставте тісто в теплому місці на 50 хвилин. Якщо у вас є мультиварка, погрійте її режимом “Підігрів”, покладіть тісто і щільно закрийте кришкою.
Як зробити начинку для ватрушок з сиру
Розімніть сир виделкою, додайте 2 ложки цукру, есенцію “Ваніль”, згущене молоко.
Добре перемішайте суміш.
Як ліпити ватрушки
Розділіть тісто на 2 частини, з кожної частини зробіть 4 ватрушки. Закрийте деко пергаментом, викладіть на нього кружальця з тіста, та примніть в середині, як на фото.
Викладіть в центр начинку та лишіть заготовки в теплому місці ще на 15 хвилин.
Випікати ватрушки треба 20-25 хвилин при температурі 175 градусів за Цельсієм, щоб вони стали золотавого кольору.
Коли ватрушки охолонуть, трохи посипте їх пудрою.
Ось така смакота у вас повинна вийти.