Найсмачніший англійський великодній кекс Сімнель

Під час перегляду улюблених кулінарних передач я записала цей рецепт приготування цікавого варіанту великодньої випічки без дріжджів. Пізніше приготувала кекс відповідно до свого смаку та можливостей. Продовжувати читання Найсмачніший англійський великодній кекс Сімнель

Домашній глінтвейн з червоного вина з грушею, апельсином і корицею

Глінтвейн є надзвичайно популярним зимовим напоєм у країнах Європи. Перші рецепти були відомі ще в Стародавньому Римі.  Цей ароматний напій не лише чудово підіймає настрій, а й має цілющі властивості. Глінтвейн допомагає протистояти інфекціям та вірусам, сприяє швидшому видужанню та підвищенню імунітету. Проте не рекомендую ним зловживати 🙂 Продовжувати читання Домашній глінтвейн з червоного вина з грушею, апельсином і корицею

Медовий пиріг-плетінка з дріжджового тіста з родзинками і ромом

Медовий пиріг-плетінка з дріжджового тіста з родзинками та ромом — ароматна, з ніжною текстурою, багата на смаки випічка. Солодкуватий пиріг з родзинками стане чудовим доповненням до святкового столу та замінить звичайний хліб. Продовжувати читання Медовий пиріг-плетінка з дріжджового тіста з родзинками і ромом

Домашній шоколадний кекс з журавлиною в духовці

Ароматний шоколадний кекс з журавлиною порадує своєю красою та дивовижним смаком усіх любителів солодкого. Продовжувати читання Домашній шоколадний кекс з журавлиною в духовці

Смачний імбирний напій для схуднення та від застуди

Підбадьорливий імбирний напій з додаванням смородини та цедри апельсина й лимона освіжить в літню спеку та зігріє в зимову стужу, не кажучи вже про його корисні для здоров’я властивості. Як відомо, імбир не тільки укріплює імунітет, а ще й допомагає в боротьбі з зайвою вагою. Продовжувати читання Смачний імбирний напій для схуднення та від застуди

Відкритий яблучний пиріг з пісочного тіста

Для великої сім’ї, де діти весь час просять солодкого, а куплена випічка не викликає довіри, дуже правильно готувати самостійно. Якраз на такий випадок існує рецепт пісочного пирога. Продовжувати читання Відкритий яблучний пиріг з пісочного тіста

Домашня пахлава з тіста філо з яблуками і лавандовим сиропом

Домашня пахлава з тіста філо з яблуками і лавандовим сиропом – це східний рецепт, який сподобається всім любителям солодкого.  Пахлава з’явилася ще в Древній Греції, але лишається популярною до сьогодні. Зараз ми поділимося з вами одним з рецептів цих солодощів. Продовжувати читання Домашня пахлава з тіста філо з яблуками і лавандовим сиропом

Вершкова апельсинова глазур – простий рецепт як зробити апельсинову глазур

Апельсинова глазур додасть будь-якій випічці делікатний і оригінальний присмак. Кекси і паски з таким доповненням стають ще більш ароматними і апетитними. Підійде вона Продовжувати читання Вершкова апельсинова глазур – простий рецепт як зробити апельсинову глазур

Смачний морквяно-апельсиновий кекс в духовці – простий, швидкий та красивий десерт

Запечений в духовці морквяно-апельсиновий кекс має не тільки приємний смак з яскравими цитрусовими нотками, але й привабливий насичений колір, якого тісто набуває завдяки моркві. Це оптимальний варіант простої та швидкої випічки, який можна приготувати як для домашнього чаювання, так і в якості десерту для святкової вечері. Продовжувати читання Смачний морквяно-апельсиновий кекс в духовці – простий, швидкий та красивий десерт

Мармуровий Брауні з шоколадом та вершковим сиром

Сьогодні буду готувати дуже смачний мармуровий Брауні з вершковим сиром. Неймовірно цікаве поєднання рідкої і щільної текстури двох видів тіста, які прекрасно доповнили один одного в цьому рецепті. Продовжувати читання Мармуровий Брауні з шоколадом та вершковим сиром