Шоколадний Брауні з фундуком, шоколадом і коричневим цукром

Цей прекрасний рецепт я знайшла в “Золотій книзі шоколаду” і поспішаю їм поділитися з вами. Шоколадний Брауні за цим рецептом виходить неймовірно смачний. Цілі горішки з шматочками шоколаду залишають незабутнє враження від десерту. Це той рецепт, який хочеться готувати знову і знову. Продовжувати читання Шоколадний Брауні з фундуком, шоколадом і коричневим цукром

Мармуровий Брауні з шоколадом та вершковим сиром

Сьогодні буду готувати дуже смачний мармуровий Брауні з вершковим сиром. Неймовірно цікаве поєднання рідкої і щільної текстури двох видів тіста, які прекрасно доповнили один одного в цьому рецепті. Продовжувати читання Мармуровий Брауні з шоколадом та вершковим сиром

Шоколадний бісквіт з какао-порошком – простий та пишний

Простий у приготуванні смачний та високий шоколадний бісквіт з какао – це саме той рецепт, який повинна мати у своїй кулінарній книзі кожна господиня. Адже ніжний та пишний за структурою шоколадний бісквіт – це ідеальна основа для вишуканого шоколадного торта. Отже, приготування шоколадного бісквіту починається з обрання рецепту та з розуміння того, що саме потрібно запасти для такої випічки. Продовжувати читання Шоколадний бісквіт з какао-порошком – простий та пишний

Шоколадний бісквіт в мультиварці – простий, пишний та вологий

Дуже багато тортів готуються на основі бісквіта. До бісквітних коржів досить додати крем, придумати прикрасу і десерт вже можна подавати до столу. Я люблю дуже шоколад, тому, шоколадні бісквіти стали моїми улюбленими. Сьогодні спекла простий і смачний шоколадний бісквіт в мультиварці. Це буде, так званий, шифоновий бісквіт на вершковому маслі. Готовий випечений корж виходить смачний, пишний та вологий (такий, що не потребує додаткового просочення). Продовжувати читання Шоколадний бісквіт в мультиварці – простий, пишний та вологий

Шоколадно-кавовий бісквіт в духовці – вологий та пишний

Якщо ви збираєтесь готувати десерт або торт з шоколадним або кавовим кремом, то цей рецепт кавового бісквіта з шоколадом стане вам у нагоді як не можна краще. Я не рекомендую цей шоколадно-кавовий бісквіт додатково просочувати, так як він і так виходить вологий, з яскраво вираженим смаком основних інгредієнтів. Покроково оформлений рецепт з фото демонструє тонкощі приготування цього високого і пишного бісквітного коржа.

Продовжувати читання Шоколадно-кавовий бісквіт в духовці – вологий та пишний

Шоколадний бісквіт Женуаз на маслі чи то шоколадний генуезький бісквіт

Якщо у вас не завжди виходять бісквіти пишні та високі, погано тримають форму і опадають, тоді цей рецепт бісквіта Женуаз те, що вам потрібно. Такий бісквіт на маслі відомий у світі ще і під назвою генуезький бісквіт. Я докладно розповім і покажу на покроково зроблених фото, як правильно приготувати такий смачний та пишний бісквітний корж. Він ідеально тримає форму після випічки і ніколи не осідає. Головне – не заварити яйця на водяній бані при замішуванні тіста. ? Сьогоднішній рецепт про те, як спекти масляний бісквіт Женуаз з какао легко та правильно. Продовжувати читання Шоколадний бісквіт Женуаз на маслі чи то шоколадний генуезький бісквіт

Вологий шоколадний бісквіт на окропі і сметані

Бісквіт завжди є основною і фундаментом торта. Від його якості приготування багато в чому залежить остаточний результат і смак готового десерту. Продовжувати читання Вологий шоколадний бісквіт на окропі і сметані

Кавовий бісквіт з какао і розчинною кавою – високий та пишний

Пропоную у вашу скарбничку ще один чудовий рецепт смачного кавово-шоколадного бісквіта. Скажу чесно – це мій улюблений. ? Він виходить у мене абсолютно завжди і ще жодного разу не підводив. Продовжувати читання Кавовий бісквіт з какао і розчинною кавою – високий та пишний