Гарбузовий суп-пюре з вершками і м’ясом курки “Золотистий”

Цьому делікатесному та ніжному супу-пюре з гарбуза, вершків та курячого м’яса мої рідні дали ласкаву назву — «Золотистий». Суп дуже корисний, адже гарбуз вважається чемпіоном по вмісту необхідних організму речовин, тому відмінно підходить для дієтичного та дитячого харчування. Продовжувати читання Гарбузовий суп-пюре з вершками і м’ясом курки “Золотистий”

Індичка з лісовими грибами у вершковому соусі з сиром

Індичка з грибами у вершковому соусі – це неймовірно смачна страва, яка буде смакувати всім любителям ніжного пташиного м’яса. Продовжувати читання Індичка з лісовими грибами у вершковому соусі з сиром

Смачна домашня сирна заварна паска з цукатами

З давніх-давен до Великодня існує традиція випікати святкові паски. На святковому столі також обов’язково має бути сирна паска. Сьогодні у кожному магазині можна купити солодку паску на свято Світлого Христового Воскресіння, але я ще ні разу не бачила у продажу сирних пасок. Продовжувати читання Смачна домашня сирна заварна паска з цукатами

Шоколадна сирна паска з вершками – простий рецепт сирої шоколадної паски з сиру

На Великдень можна приготувати ніжну та ароматну паску з сиру, яку не треба випікати або заварювати. Рецепт сирої паски став популярним у багатьох господинь. Якщо Ви шукаєте легкий та простий рецепт смачного сирного десерту, то приготуйте його з чорним шоколадом та вершками. Продовжувати читання Шоколадна сирна паска з вершками – простий рецепт сирої шоколадної паски з сиру

Млинцевий пиріг з грибами або лазанья з млинців з грибами та сиром

Млинцевий пиріг з грибами, приготований за цим рецептом, на смак, дещо схожий на італійську лазанью. Він має дуже насичені смакові якості: завдяки вершкам і сиру – пиріг ніжний, “дякуючи” печерицям – ситний, томати дарують йому кислинку, а спеції надають страві ледь помітну приємну гостроту. Продовжувати читання Млинцевий пиріг з грибами або лазанья з млинців з грибами та сиром

Домашній вершковий пломбір – морозиво зі згущеного молока, вершків і жовтків

Морозиво, напевно, один із найпопулярніших десертів. Його полюбляють і діти, і дорослі. Батьківщиною морозива вважається Стародавній Китай, де цей десерт готували для імператорів. Ласувати морозивом полюбляв й Олександр Македонський. Продовжувати читання Домашній вершковий пломбір – морозиво зі згущеного молока, вершків і жовтків

Заварна сирна паска – приготування заварної паски в домашніх умовах, простий рецепт

Якщо Ви вже не хочете на Великдень випікати паски за традиційними рецептами, і шукаєте щось смачне, незвичайне та щоб приготування зайняло мінімум часу, то цей простий спосіб приготування заварної паски з сиру, сметани та вершків саме для Вас. Ця великодня страва готується дуже просто. Продовжувати читання Заварна сирна паска – приготування заварної паски в домашніх умовах, простий рецепт

Здобна паска на вершках і жовтках – смачна Царська паска на опарі

Солодка та багата Царська паска на великодньому столі вразить усіх: Ваших домашніх та запрошених гостей. І не потрібно боятися, що у Вас не вистачить кулінарного хисту. Продовжувати читання Здобна паска на вершках і жовтках – смачна Царська паска на опарі

Грибний суп з печерицями та картоплею – смачний, швидкий і ситний. Рецепт з фото.

Печериці користуються великою популярністю у господинь, адже їх можна купити в магазині у будь-який сезон. Та це лише одна з причин. З цих унікальних за своїм складом грибів можна приготувати безліч чудових та корисних страв: нафарширувати, замаринувати, зробити рагу, салати. Всі страви з печерицями дуже поживні та смачні, їх можна приготувати на кожний день, подати до святкового столу або під час посту. Пропонуємо приготувати простий, але надзвичайно ароматний, ситний та смачний суп з печерицями та картоплею.

Продовжувати читання Грибний суп з печерицями та картоплею – смачний, швидкий і ситний. Рецепт з фото.

Печериці, смажені зі сметаною чи вершками. Простий і смачний покроковий рецепт з фото.

Печериці – делікатесні гриби, вони мають приємний смак та аромат, що зберігається і після кулінарної обробки. Продукт низькокалорійний та дуже корисний, адже містить незамінні амінокислоти, селен та біологічні речовини, які допомагають при мігрені. Продовжувати читання Печериці, смажені зі сметаною чи вершками. Простий і смачний покроковий рецепт з фото.