На Великдень можна приготувати ніжну та ароматну паску з сиру, яку не треба випікати або заварювати. Рецепт сирої паски став популярним у багатьох господинь. Якщо Ви шукаєте легкий та простий рецепт смачного сирного десерту, то приготуйте його з чорним шоколадом та вершками. Такі ласощі мають просто божественний смак і, без сумніву, сподобаються Вам та домашнім. Для цієї кулінарної смакоти потрібен лише елементарний набір продуктів та трохи часу.
Інгредієнти: Ванілін, Вершки, Вершкове масло, Сир, Цукор, Шоколад
Все, що нам потрібно: 600 грамів сиру, 200 грамів вершкового масла, 0,5 стакана вершків, одна плитка чорного шоколаду, 1 стакан цукру, ванілін.
Як зробити шоколадну паску
Спершу старанно перетираємо через металеве сито сир, щоб десерт став дуже ніжним та повітряним. Якщо пропустити сир через м’ясорубку, результат буде не таким.
Вершкове масло потрібно розм’якшити до кімнатної температури, додати до сиру та ретельно перемішати, щоб маса стала однорідною.
Обережно вводимо у сирну масу заздалегідь збиті вершки та натертий на дрібній тертці шоколад. Ванілін додайте за смаком. Ще раз гарненько вимішайте масу, викладіть у приготовлені форми та поставте в холодильник для охолодження. Вишуканий та смачний десерт готовий.