Курник з куркою – класичний покроковий рецепт з листкового та млинцевого тіста

Традиційний курник із листкового тіста з трьома начинками переважно готують для святкового застілля. Хоча, якщо в господині є вдосталь вільного часу, то вона може балувати ним своїх рідних значно частіше. Продовжувати читання Курник з куркою – класичний покроковий рецепт з листкового та млинцевого тіста

Млинцевий пиріг з грибами або лазанья з млинців з грибами та сиром

Млинцевий пиріг з грибами, приготований за цим рецептом, на смак, дещо схожий на італійську лазанью. Він має дуже насичені смакові якості: завдяки вершкам і сиру – пиріг ніжний, “дякуючи” печерицям – ситний, томати дарують йому кислинку, а спеції надають страві ледь помітну приємну гостроту. Продовжувати читання Млинцевий пиріг з грибами або лазанья з млинців з грибами та сиром

Млинцевий пиріг з м’ясом у духовці

Якщо мати трохи зайвого часу, готуючись до святкового застілля, то вийде здивувати гостей пирогом із млинців з м’ясом. Це зовсім нескладно. Такий рецепт стане в пригоді тим, хто святкує, наприклад, масницю великою родиною. Якраз тоді ця закуска буде вкрай необхідною. Продовжувати читання Млинцевий пиріг з м’ясом у духовці

Млинцеві рулетики з начинкою з червоної риби

На будь-якому святковому столі є закуска. Млинцеві стовпчики з начинкою з червоної риби (у статті на фото солона форель) ідеально прикрасять застілля не лише зовнішнім виглядом, а й оригінальними смаковими якостями. Продовжувати читання Млинцеві рулетики з начинкою з червоної риби

Начинка для млинців з вареного м’яса – смачні млинці з вареним м’ясом

Начинити млинці м’ясом можна декількома способами. Якщо використовувати сирий м’ясний фарш, то, в такому випадку, або млинці потребують додаткової теплової обробки в розпеченій духовці, щоб сире м’ясо дійшло готовності, або сам фарш потрібно спершу добре просмажити. Простіше використати для начинки відварене м’ясо, наприклад, яловичину. В такому випадку, заздалегідь відварене м’ясо потрібно просто додатково пропустити крізь будь-який подрібнювач та додати для смаку спецій та смаженої цибулі.
Продовжувати читання Начинка для млинців з вареного м’яса – смачні млинці з вареним м’ясом

Смачна начинка з сушених грибів – несолодка грибна начинка для млинців

Холодним зимовим вечором що може бути приємнішим, ніж зібратися за столом з чашечкою гарячого чаю та поласувати смачними, ситними та гарячими млинцями з ароматною начинкою із сушених грибів. А якщо приготувати дріжджові млинці або млинці на воді, то така смакота буде доречна і у піст.
Продовжувати читання Смачна начинка з сушених грибів – несолодка грибна начинка для млинців

Смачна лазанья з млинців з куркою і грибами печерицями – просто та швидко

На свято Масляної, зазвичай господині готують безліч млинців. Інколи частина випічки залишається не з’їденою. Такі надлишки можна прибрати до морозильної камери, а згодом приготувати на їх основі ситну та смачну страву. У кулінарії слов’янських народів її називають млинцевий пиріг з начинкою з грибів та курячого м’яса або запіканка. Але, якщо страву називати на манер італійської кухні, то в такому випадку у нас вийде лазанья з млинців з куркою і грибами. Продовжувати читання Смачна лазанья з млинців з куркою і грибами печерицями – просто та швидко

Смачна грибна начинка для млинців з шампіньйонів

Начинка з грибів для млинців вважається класичним варіантом, то може і не варто фантазувати? Але з часом страви “приїдаються” і хочеться чогось нового та дивовижно смачного..! Особливо гостро стає це питання, коли наближається Масляна. В цей час хочеться не просто напекти багато млинців, але ще і зробити їх дивовижно смачними. Щоб кожний, хто млинцями поласує, запам’ятав смак аж на рік. 😉 Якщо ви теж шукаєте нові цікаві смаки, то спробуйте приготувати грибну начинку для млинців за цим рецептом з покроково зробленими фото. Сподіваюсь, що будете приємно здивовані. Продовжувати читання Смачна грибна начинка для млинців з шампіньйонів

Бюджетна лазанья з млинців – з фаршем, сиром і помідорами

У моїй родині млинці полюбляють буквально всі. Тому, зазвичай, я печу їх великими стопками, які вмить розлітаються ще гарячими. Зрідка залишається декілька млинців, які на другий день вже ніхто не хоче їсти. Щоб не викидати випічку, я пристосувалася готувати з холодних вчорашніх млинців смачні рулети, млинцеві пироги та оригінальні торти. Сьогодні хочу представити на кулінарний суд один із своїх рецептів нашого фірмового млинцевого пирога, який ми називаємо бюджетна лазанья з млинців з м’ясним фаршем, томатами та сиром. Продовжувати читання Бюджетна лазанья з млинців – з фаршем, сиром і помідорами

Налисники з лівером – смачні фаршировані лівером млинці

Свіжо напечені млинці і самі по собі неймовірно смачні, а в поєднанні з ніжним вершковим маслом та  сметанкою смакують ще краще. Якщо ж до блінчиків додати якусь начинку, то відкриєте для себе новий смак. Я сьогодні пропоную приготувати прості у приготуванні, але дуже смачні налисники з лівером.
Продовжувати читання Налисники з лівером – смачні фаршировані лівером млинці