Млинцеві рулетики з начинкою з червоної риби

На будь-якому святковому столі є закуска. Млинцеві стовпчики з начинкою з червоної риби (у статті на фото солона форель) ідеально прикрасять застілля не лише зовнішнім виглядом, а й оригінальними смаковими якостями.

Скориставшись детальним покроковим фоторецептом, вдасться з легкістю приготувати яскраву й смачну закуску.

Складники:

Для млинців:

  • 2 курячі яйця (Д-0);
  • щіпка солі;
  • півтора ч. л. цукру;
  • 4 ст. л. пшеничної муки;
  • 350 мілілітрів молока (2,6% жирності);
  • 3 ст. л. рослинної олії.

Для начинки:

  • 400 грамів слабосолоної форелі;
  • 150 грамів вершкового масла (72,5% жирності);
  • 2 упакування зеленого салату;
  • 3 гілочки свіжого кропу.

Як приготувати рулетики з млинців з начинкою з червоної риби

Щонайперше, слід напекти тонких млинців на молоці. Для цього потрібно з’єднати яйця, цукор, сіль, пів порції борошна та перемішати все до утворення однорідної консистенції. Потім, потрібно влити пів порції молока, перемішати все. Після, всипати решту борошна. Розмішати вінчиком, позбуваючись грудочок, і потім влити решту молока. Тепер, на підігрітій сковороді на малій кількості рослинної олії слід напекти тонких млинців і дочекатися, доки вони повністю остигнуть.

Млинцеві рулетики з червоною рибою

Після цього, можна формувати млинцеві рулетики з рибою. Зручно це робити на обробній дошці або прямо на чистому столі. На робочу поверхню слід викласти унапусток два млинці, тонко та рівно змастити їх розм’якшеним вершковим маслом. Рибу треба нарізати тонкими шматками й викласти їх на невеликій відстані один від одного. Зверху посипати все дрібно нарізаним кропом. Насамкінець накрити всі шари листям зеленого салату, злегка притискаючи його до форелі, щоб вони добре з’єдналися.

Млинцеві рулетики з червоною рибою

Опісля, млинці слід згорнути в акуратну щільну трубочку й відправити в холодильник на 40-45 хвилин. Коли масло застигне, млинці будуть добре тримати форму. По завершенні зазначеного часу, кінчики млинців необхідно рівно обрізати, а потім нарізати млинцеві рулетики навскіс і викласти їх на плоску тарілку. Страву варто прикрасити гілочками кропу.

Оригінальну закуску з млинців і червоної риби можна подавати до столу.

Млинцеві рулетики з червоною рибою