Начинка для млинців з вареного м’яса – смачні млинці з вареним м’ясом

Начинити млинці м’ясом можна декількома способами. Якщо використовувати сирий м’ясний фарш, то, в такому випадку, або млинці потребують додаткової теплової обробки в розпеченій духовці, щоб сире м’ясо дійшло готовності, або сам фарш потрібно спершу добре просмажити. Простіше використати для начинки відварене м’ясо, наприклад, яловичину. В такому випадку, заздалегідь відварене м’ясо потрібно просто додатково пропустити крізь будь-який подрібнювач та додати для смаку спецій та смаженої цибулі.

Така начинка для млинців з вареного м’яса більш дієтична та і готується неймовірно просто та швидко. Отже, хочу презентувати вам свій покроково оформлений рецепт.

Як приготувати начинку для млинців з вареного м’яса

  1. Для приготування, приблизно, 6 порцій млинчиків нам знадобиться десь 700 гр яловичини. М’ясо завчасно відварюємо та охолоджуємо.

2. Поки воно остигає, підготуємо цибулю. Беремо пару голівок цибулі середнього розміру, очищуємо та дрібно нарізаємо.

3. Прогріваємо на сковороді олію чи вершкове масло та викладаємо смажитись подрібнену цибулю. Доводимо до прозорості та появи привабливого «рум’янцю».

4. Поєднуємо м’ясо з цибулею та пропускаємо масу крізь м’ясорубку.

5. Отриманий м’ясний фарш слід посолити, приправити спеціями за смаком та ретельно перемішати.

начинка з вареного м'яса зі смаженою цибулею

Далі, смажите тонкі млинці за будь-яким рецептом, який вам більше до вподоби. Порційно загортаємо підготовлену начинку в млинець одним із зручних способів:

  • складаємо конвертиком,
  • скручуємо трубочкою,
  • формуємо мішечки.

Можливо Ви знаєте інші варіанти як гарно та оригінально оформити фаршировані млинці, тож діліться досвідом в коментарях і додавайте фото своїх кулінарних шедеврів.

М'ясна начинка для млинців з вареного м'яса

Коли всі млинці наповнені начинкою, розтопіть на сковороді порцію вершкового масла та обмакніть до нього кожен блінчик. Далі можна викласти млинці одним шаром на сковорідку та протомити на слабкому вогні під кришкою. Або ж викласти млинці на деко, прикрити його фольгою та прогріти в духовці 5-10 хвилин при температурі 180 градусів.

На мій погляд, самий вдалий варіант подачі м’ясних млинців до столу – зі сметаною.

М'ясна начинка для млинців з вареного м'яса (яловичини)

Щоб скоротити час приготування даної страви, можна насмажити порцію млинців заздалегідь та зберігати їх в холодильнику. Не забудьте вкрити випічку харчовою плівкою, щоб не дати млинцям обвітритися. В такому стані млинці успішно зберігаються до чотирьох днів. А приготувати свіжу начинку для млинців – справа кількох хвилин, та й вибрати можна будь-який варіант в залежності від настрою та смакових вподобань.

Млинці з вареним м’ясом – відео-рецепти

Чудові млинці з м’ясом від каналу “Готуємо з Іриною Хлєбніковою”.

А це дуже смачна м’ясна начинка для млинців, яку можна приготувати з курки, індички, свинини або яловичини. Просто і доступно від ютуб-каналу “Наталья Горбачова”.

Рекомендую обов’язково приготувати млинці з апетитною м’ясною начинкою на Масляну.