Налисники з лівером – смачні фаршировані лівером млинці

Свіжо напечені млинці і самі по собі неймовірно смачні, а в поєднанні з ніжним вершковим маслом та  сметанкою смакують ще краще. Якщо ж до блінчиків додати якусь начинку, то відкриєте для себе новий смак. Я сьогодні пропоную приготувати прості у приготуванні, але дуже смачні налисники з лівером.

Запорукою цих смачних фаршированих млинців можна сміливо назвати правильно приготовлену ліверну начинку, при цьому, рецепт самого тіста не дуже важливий. Пропоную використати цей докладний рецепт з покроково зробленими фото. Скориставшись ним кожен зможе приготувати смачні фаршировані лівером млинці в домашніх умовах.

Складові страви:

  • готові млинці – 10-12 шт.;
  • відварений лівер -300 гр;
  • цибуля – 1 шт.;
  • відварене яйце – 1шт.;
  • сіль та спеції – за смаком;
  • рослинна олія – для смаження;
  • вершкова масло – за смаком;
  • сметана – за смаком.

Як приготувати налисники з лівером

Зазначу, що млинці можна приготувати за будь-яким рецептом, який особисто вам більше до вподоби, а потім начинити їх лівером. Наприклад, можна насмажити звичайні млинці на молоці або зробити заварні млинці на кефірі. Тож, першим кроком смажимо необхідну кількість млинців за тим рецептом, що особисто вам до вподоби.

Млинці з лівером

Ліверна начинку для млинців

Спочатку підготуємо лівер: візьмемо в рівних частинах серце, легені та печінку, промиваємо та нарізаємо шматочками. Ставимо варити у підсоленій воді. Зазвичай, це займає,  приблизно, 1,5 години. Готовий лівер подрібнюємо за допомогою м’ясорубки.

Цибулину очищуємо, дрібно шинкуємо та смажимо на рослинній олії до досягнення м’якості та прозорості. Це виглядає приблизно так, як на наступному фото.

Млинці з лівером

Після цього, на сковороду викладаємо перемелений лівер, розмішуємо і ще трохи часу тушкуємо. Приблизно за 5-10 хвилин начинку знімаємо з вогню та викладаємо в миску охолоджуватися.

Млинці з лівером

На наступному етапі в нашу ліверну начинку необхідно додати круто відварне яйце. Кількість яєць можете міняти за своїм смаком. Відварене яйце очищуємо та подрібнюємо невеликими шматочками, викладаємо в миску з лівером і перемішуємо.

Млинці з лівером

Додаємо в отриману масу сіль та чорний перчик за смаком. На цьому, наша смачна начинка з ліверу та яйця готова до загортання в млинці.

Приблизно на середину млинця викладаємо 1-2 ст. ложки начинки. Кількість залежить від розміру спечених вами млинців.

Млинці з лівером

Накриваємо лівер краями млинця, формуючи конвертик, та скручуємо трубочкою. Фаршируємо всі наявні млинці поки не закінчиться фарш або млинці.

Млинці з лівером

Після цього, розтоплюємо на сковороді вершкове масло та прогріваємо на ньому сформовані фаршировані млинці.

Фаршировані млинчики з лівером

Ніжні та неймовірно смачні млинці з лівером слід подавати до столу поки вони не охолонули. Моя родина любить їсти цю страву із сметаною.

Фаршировані млинчики з лівером

Сподіваюся, що вам сподобаються ліверні фаршировані млинці за моїм простим рецептом. Готуйте із задоволенням і частуйте своїх рідних цією смачною стравою. Впевнена, що вони ще й добавки попросять. 🙂

Налисники з лівером – відео-рецепти

Смачні фаршировані лівером млинці від ютуб-каналу “Готуємо з любов’ю”.

Ще один відео-рецепт начинених блінів від каналу “Alexey & Galina Ts”. Для приготування цих млинці з лівером потрібні найпростіші інгредієнти, які легко знайдуться на прилавках будь-якого магазина. Важливо знати, що склад ліверної начинки можна змінювати за своїм смаком чи настроєм. Просто використовуйте кілька видів субпродуктів та змінюйте їх співвідношення у начинці.