Пісні голубці з рибою і рисом в підливі

Голубці можна робити з різною начинкою. Один з цікавих видів цієї страви – голубці з рисом та рибою. Саме їх рецептом ми зараз і поділимося.  Продовжувати читання Пісні голубці з рибою і рисом в підливі

Щі зі свіжої капусти з консервованим горошком

Щі – це досить популярна страва, але далеко не всі знають, про нюанси її приготування. Тому зараз ми розкажемо про те, як приготувати дійсно наваристу і смачну першу страву. Продовжувати читання Щі зі свіжої капусти з консервованим горошком

Дріжджові пиріжки з капустою смажені на сковороді

Цей рецепт смажених пиріжків, безсумнівно, стане в нагоді господиням як в період посту, так і в звичайний час. Дріжджове тісто приготувати можна дуже швидко і пиріжки з нього виходять дуже смачними і легкими як Продовжувати читання Дріжджові пиріжки з капустою смажені на сковороді

Дріжджовий пісний пиріг з капустою в духовці

У дні посту можна урізноманітнити своє меню смачним, ситним і просто чудовим пирогом, в якому начинка робиться зі свіжої білокачанної капусти. Щоб приготувати смачний пісний пиріг з капустою, тісто нам треба замісити на дріжджах, без використання яєць, молока та решти молочних продуктів. Продовжувати читання Дріжджовий пісний пиріг з капустою в духовці

Суп з овочів з макаронами

Смачний і гранично простий овочевий суп з макаронами, по болгарському рецепту готувати, просто, одне задоволення. Овочі наповнюють страву вітамінами, макарони надають ситність, а кисле молоко або кефір – приємну освіжаючу кислинку.

Продовжувати читання Суп з овочів з макаронами

Начинка для млинців з капусти, яєць, рису, м’яса, цибулі і моркви – простий рецепт приготування

Використовуючи цей рецепт, спробуйте приготувати з доступних продуктів (м’ясо, овочі, яйця, рис) ситну і смачну млинцеву начинку. Така начинка дозволить приготувати фаршировані млинці, які можуть виступати як самодостатня друга страва або замінити один з прийомів їжі. Продовжувати читання Начинка для млинців з капусти, яєць, рису, м’яса, цибулі і моркви – простий рецепт приготування

Салат з молодої капусти з огірком, оцтом і олією

З появою на прилавках магазинів (або ж на грядках власного огороду) хрустких качанів молодої капусти у турботливих господинь з’являється можливість пригостити родину простими, але напрочуд смачними та корисними стравами – овочевими салатами без майонезу. Я сьогодні віддала перевагу салату з молодої капусти з огірком та весняною зеленню. В якості заправки до цієї не хитрої та корисної страви я раджу використовувати оцет (найкраще смакує яблучний) та оливкову або будь-яку іншу рослинну олію за смаком.  Продовжувати читання Салат з молодої капусти з огірком, оцтом і олією