Суп з овочів з макаронами

Смачний і гранично простий овочевий суп з макаронами, по болгарському рецепту готувати, просто, одне задоволення. Овочі наповнюють страву вітамінами, макарони надають ситність, а кисле молоко або кефір – приємну освіжаючу кислинку.

Sup-iz-ovoshhej-s-makaronami

Як приготувати овочевий суп з макаронами

Спасерувати дрібно нарізану цибулю на вершковому маслі.

Додати на сковорідку нарізані скибочками моркву, селеру, нашатковану свіжу капусту і нарізану півкільцями цибулю-порей. Продовжуємо пасерувати, додавши томатне пюре або свіжі протерті томати.

Готові овочі додати в киплячий овочевий відвар або в киплячу воду. Солимо до смаку і варимо до готовності овочів.

За 5-7 хвилин до завершення варіння додаємо невеликі макаронні вироби.

Після чого, суп заправляємо заздалегідь змішаними кислим молоком і яйцем, додаємо масло, нарізані базилік і петрушку, чорний перець.

До овочевого супу можна подати натерту бринзу або сир кашкавал.

Рецепт приготування цього болгарського супу має простий склад продуктів на 1 порцію:

  • капуста свіжа – 10 г,
  • морква – 10 г,
  • цибуля – 10 г,
  • цибуля-порей – 5 г,
  • макарони – 8 г,
  • томат-пюре – 7 г (помідори – 30 г),
  • масло вершкове – 12 г,
  • сир кашковал або бринза -15 г,
  • кисле молоко – 20 г,
  • яйця – 1/2 шт.,
  • базилік – 3 г,
  • селера – 6 г,
  • петрушка – 2 г,
  • сіль і чорний перець за смаком.

Дивіться відео, як просто готувати легкий овочевий суп з макаронами.