Пісний салат з квасолею і овочами без майонезу

У дні посту можна приготувати апетитний і ситний овочевий салат з рослинною олією, смаковий тон якому задає популярний консервований продукт – консервована червона квасоля. Вона чудово поєднується в стравах з різними інгредієнтами. Сьогодні пропоную приготувати смачний пісний салат з квасолею і овочами без майонезу. У нашому кулінарному випадку ми використали для салату білокачанну капусту, свіжу моркву, ріпчасту цибулю та мариновані печериці. Продовжувати читання Пісний салат з квасолею і овочами без майонезу

Пісний дріжджовий пиріг з картоплею і цибулею в духовці

У пісні дні ми не виключаємо зі свого меню вживання домашньої випічки, адже, її теж можна приготувати і смачно, і ситно. У нас сьогодні пісний дріжджовий пиріг з картоплею і цибулею, пекти який ми будемо в духовці. Начинка для пирога не звичайна – це подрібнена сира картопля, доповнений цибулею і спеціями. Тісто для цієї пісної випічки треба замісити на воді, з використанням рослинної олії і сухих дріжджів. Продовжувати читання Пісний дріжджовий пиріг з картоплею і цибулею в духовці

Дріжджові пиріжки з сиром і зеленою цибулею

Соковиті і смачні дріжджові пиріжки з сиром і зеленою цибулею – це ароматна випічка, схожа за структурою на пампушки або часникові булочки, але з оригінальною подачею. Такий варіант випічки з дріжджового тіста ідеальний при подачі до борщу, розсольнику або томатного супу. Експериментуйте з зеленню і сирами (у мене сьогодні моцарелла) в складі начинки, додавайте оригінальні спеції і/або олії і дивуйте рідних смачною і пишною дріжджовий випічкою. Продовжувати читання Дріжджові пиріжки з сиром і зеленою цибулею

Смачний гороховий суп без м’яса: з зеленим горошком, картоплею і макаронами

Такий весняний, ніжний і ароматний … суп з зеленим горошком і овочами – це джерело вітамінів в холодний зимовий день і нотка свіжості жарким літом. Цей простий гороховий суп без м’яса дуже легкий за текстурою, але неймовірно ситний. Одним словом, ідеальний варіант для обіду. Спробуйте приготувати цю першу страву і ви точно не будете розчаровані приємним смаком і чарівним вершковим ароматом! Продовжувати читання Смачний гороховий суп без м’яса: з зеленим горошком, картоплею і макаронами

Печеня із свинини з картоплею та грибами гливи в духовці

Смачна домашнє печеня із свинини з картоплею та грибами гливи – це звична страва з незвичним букетом смаків і ароматів. Печеня здивує простим приготуванням, апетитною подачею і чарівним поєднанням інгредієнтів. Продовжувати читання Печеня із свинини з картоплею та грибами гливи в духовці

Салат з печінки тріски з яйцем, огірком і картоплею – легкий і смачний

Смачний сирний шаровий салат з печінки тріски з яйцем, огірком, картоплею і морквою, зроблений за моїм рецептом, здивує ніжністю смаку і невагомою текстурою. Він соковитий, кисло-солодкий, в міру ситний і зовсім нежирний. Для тих, хто стежить за фігурою, раджу замінити майонез на звичайну сметану або домашній пісний соус. Продовжувати читання Салат з печінки тріски з яйцем, огірком і картоплею – легкий і смачний

Тушкована свинина з грушами і розмарином на сковороді – смачна страва нашвидкуруч

Ароматне поєднання м’яса свинини з грушами і розмарином – це класичне гармонійне сполучення ситних, смачних і ніжних інгредієнтів в одній страві. Тушковане таким чином м’ясо виходить неймовірно соковите, ароматне, м’яке і ніжне. Продовжувати читання Тушкована свинина з грушами і розмарином на сковороді – смачна страва нашвидкуруч

Смачний рисовий суп з фрикадельками в мультиварці

Майже кожен день перед господинями постає питання: «Що смачненького приготувати на обід? Щоб і швидко, і ситно?» На такий випадок пропоную свій улюблений варіант – рисовий суп з фрикадельками, приготований в мультиварці. Страва виходить наваристою, з насиченим смаком. Запропонований рецепт дуже простий в реалізації, до того ж, можна прискорити приготування супу за допомогою мультиварки. Продовжувати читання Смачний рисовий суп з фрикадельками в мультиварці

Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

Деякі зовсім прості за своїм походженням страви через певний час займають гідне місце серед золотого фонду рецептів Високої Кухні. Однією с таких страв є традиційний угорський суп-гуляш з чипетке, який спершу був лише повсякденною стравою закарпатських бокорашів та трансільванських пастухів. Традиційно його готують з використанням яловичини чи телятини (можливе додавання й інших видів м’яса, але дуже зрідка). Продовжувати читання Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

Смачний салат з куркою, печерицями та свіжим огірком

Салат з куркою, печерицями та свіжим огірком, що викладається шарами – це дуже смачна страва, яку ніколи не соромно подати до святкового столу. Продовжувати читання Смачний салат з куркою, печерицями та свіжим огірком