Густий літній суп з кабачків за цим рецептом зможе приготувати будь-яка господиня. Перша страва належить до болгарської кухні і особливий смак їй додає використовуване в процесі варіння кисле молоко. Тільки приготувавши такий кабачковий суп, Ви зможете оцінити наскільки це смачно.
Інгредієнти: Борошно, Вершкове масло, Вода, Зелена цибуля, Зелень петрушки, Кабачки, Кисле молоко, Кріп, Лимонна кислота, Молоко, Перець чорний мелений, Рис, Сіль, Яйце
Кухня: Болгарська кухня
Приготування супу з кабачків
На вершковому маслі обсмажуємо нарізану зелену цибулю і дрібні скибочки або кубики кабачків.
Заливаємо водою, даємо закипіти, додаємо молоко і знову чекаємо поки закипить.
Засипаємо рис і пасероване борошно, яке обсмажуємо на сухій сковорідці.
Хвилин через 20, коли рис буде готовий, заправляємо суп змішаними заздалегідь кислим молоком і яйцем. Додаємо сіль, чорний перець і лимонну кислоту.
Подаючи на стіл, посипаємо суп дрібно порізаними кропом і петрушкою. Можна в тарілку додати ложку сметани. Страва смачна як в холодному, так і в гарячому вигляді.
Рецепт приготування кабачкового супу має наступний склад продуктів на 1 порцію:
- вода -120 г,
- кабачки -135 г,
- молоко – 25 г,
- рис – 5 г,
- кисле молоко – 20 г,
- яйця – 1/2 шт.,
- масло вершкове – 10 г,
- цибуля зелена – 5 г,
- борошно – 3 г,
- зелень петрушки – 2 г,
- кріп – 1 г,
- лимонна кислота – 1 г,
- сіль і перець за смаком.
А тепер пропоную переглянути декілька відео з рецептами літніх кабачкових супів. Закарпатська кухня.
Ще відео.
Черговий варіант супа з кабачків.