Начинка для млинців з капусти, яєць, рису, м’яса, цибулі і моркви – простий рецепт приготування

Використовуючи цей рецепт, спробуйте приготувати з доступних продуктів (м’ясо, овочі, яйця, рис) ситну і смачну млинцеву начинку. Така начинка дозволить приготувати фаршировані млинці, які можуть виступати як самодостатня друга страва або замінити один з прийомів їжі. Запрошую приготувати разом.

Продукти для начинки:

  • варений рис-1 склянка;
  • морква – 2 штуки;
  • капуста – 100 грам;
  • цибуля – 2 штуки;
  • яйця варені (круто) – 5 штук;
  • м’ясо яловиче (відварне) – 250 грам;
  • масло вершкове – 100 грам;
  • сметана – довільну кількість;
  • сіль за смаком.

Смачна начинка з капусти, вареного м'яса, рису і овочів

Як приготувати смачну начинку з капусти

З шматочка вареного яловичого м’яса необхідно приготувати фарш.

Потім, нам потрібно нарізати моркву з цибулею і спасерувати їх в олії.

Капусту натираємо на дрібній шатківниці, обдаємо її киплячою водою і обсмажуємо з морквою і цибулею.

Потім, до овочів додаємо подрібнені відварені яйця, варений рис, м’ясний фарш, сіль, сметану, і гарненько перемішуємо начинку.

Такою капустяною начинкою можна наповнювати не солодкі млинці, випечені за будь-яким рецептом, який подобається Вам.