Постный кекс без яиц и дрожжей – простой пошаговый рецепт постной выпечки

Під час посту господині хочуть продовжувати радувати рідних та гостей смачною пісною випічкою.  Але не всі знають як зробити смачне пісне тісто для десертів. Виявляється, що це дуже просто.  Пропоную рецепт пісного кексу без яєць, молока, масла, дріжджів.  На приготування ви й 30 хвилин не витратите.

Продовжувати читання Постный кекс без яиц и дрожжей – простой пошаговый рецепт постной выпечки

Вівсянка на воді в мультиварці з родзинками, медом і мандарином

Я прихильниця корисних та класичних сніданків, щоб мої рідні зранку відчули приплив енергії. Та є у мене проблема: як рано встати, щоб приготувати повноцінну страву. З появою чудової помічниці — мультиварки це стало надзвичайно просто та швидко. А головне — не потрібно рано вставати, адже тепер я усі інгредієнти закладаю у чашу звечора, виставляю потрібний режим та таймер часу і мультиварка сама зварить сніданок. Продовжувати читання Вівсянка на воді в мультиварці з родзинками, медом і мандарином

Смачна домашня халва з насіння і манки

Халва – це один із найдревніших і найсмачніших десертів зі Сходу. Але дуже часто ці ласощі, куплені в магазині, не радують ні смаком, ні соняшниковим ароматом. Продовжувати читання Смачна домашня халва з насіння і манки

Найсмачніший англійський великодній кекс Сімнель

Під час перегляду улюблених кулінарних передач я записала цей рецепт приготування цікавого варіанту великодньої випічки без дріжджів. Пізніше приготувала кекс відповідно до свого смаку та можливостей. Продовжувати читання Найсмачніший англійський великодній кекс Сімнель

Італійський Панеттоне – проста і смачна паска в хлібопічці

Цю дивовижну випічку я почастувала вперше, у подруги, коли вона привезла з поїздки в Італію паску панеттоне. Панеттоне — це традиційний італійський кекс, у якому повітряне тісто поєднується з ароматним мигдалем, цукатами, родзинками та горішками. Тоді ще я подумала, що такої смакоти я ніколи не зумію спекти, тому й не пробувала випікати. Продовжувати читання Італійський Панеттоне – проста і смачна паска в хлібопічці

Смачна паска на дріжджах

Якщо Ви бажаєте на Великоднє свято в домашніх умовах приготувати ніжні та смачні здобні паски, щоб порадувати своїх близьких, спробуйте приготувати чудову випічку разом зі мною. Цей мій рецепт перевірений, він вимагає часу (чотири години) та певних зусиль, але обіцяю, що паски вийдуть ароматні, пухкі та ніжні, з неймовірним смаком! Продовжувати читання Смачна паска на дріжджах

Паска на кефірі та соді без яєць – рецепт смачної паски без дріжджів

Інколи трапляються ситуації, коли навіть на Великдень доводиться випікати не традиційну дріжджову здобну паску, а просту, без дріжджів і яєць. У такому випадку Ви можете скористатися цим рецептом та виготовити смачну випічку на кефірі та соді. Продовжувати читання Паска на кефірі та соді без яєць – рецепт смачної паски без дріжджів

Простий і смачний кекс з родзинками на кефірі в формочках, спечений в духовці

Такі домашні кекси готувати досить просто та швидко, інгредієнти, які потрібні для того щоб їх зробити, майже завжди є під руками, а смак десерту неабияк радує. Начинкою для них можуть бути не лише родзинки, а й подрібнені горіхи, цукати або заморожені ягоди малини чи смородини.  Продовжувати читання Простий і смачний кекс з родзинками на кефірі в формочках, спечений в духовці

Тонкі млинці на молоці з начинкою з сиру та родзинок

Млинці з начинкою є найпоширенішою та традиційною стравою, особливо, на “слов’янських” столах. У цьому немає нічого дивного, адже використовуючи щоразу іншу начинку можна смакувати новою стравою. А ще для цього не обов’язково мати дорогі й вишукані продукти. Смачні млинці доступні кожному. Продовжувати читання Тонкі млинці на молоці з начинкою з сиру та родзинок

Гарбуз запечений в духовці шматочками з сухофруктами і спеціями – смачний медовий десерт

Усім тим, кому небайдуже здорове харчування чи зроблені власноруч корисні десерти може сподобатися рецепт приготування медових гарбузових скибочок. Духмяний та пряний, просочений медом та ароматом спецій, з сухофруктами – такий гарбуз запечений в духовці шматочками дуже корисний і дорослим, і дітям, і літнім людям. Гарбузовий десерт можна вживати без побоювання поправитися, адже калорійність його дуже низька. Продовжувати читання Гарбуз запечений в духовці шматочками з сухофруктами і спеціями – смачний медовий десерт