Як варити манну кашу на молоці без грудочок

Кожній господині відомо, що найважливіше у приготуванні правильної манної каші — це те, щоб вона не пригоріла та щоб у ній не було жахливих та клейких грудочок. Ті, хто вперше пробує зварити манну кашу, думають, що це дуже складно, але це не так. Продовжувати читання Як варити манну кашу на молоці без грудочок

Смачні дріжджові пиріжки з полуницею в духовці

З початком літнього сезону та появою в продажі перших соковитих ягід я частенько балую своїх рідних смачною домашньою випічкою з ароматною полуницею. Особливо полюбляють в нашій родині пухкі та ароматні дріжджові пиріжки з полуницею спечені в духовці. Як приготувати полуничну здобу розповість мій покроково оформлений рецепт з фото.  Продовжувати читання Смачні дріжджові пиріжки з полуницею в духовці

Прості мафіни з полуницею на кефірі

Є англійський та американський спосіб приготування мафінів. Рецепт легких і соковитих мафінів з полуницею, про який йтиметься далі, є американським «підходом» до цієї випічки. Вони більше нагадують класичні кекси, а англійський варіант, схожий на булочки.
Продовжувати читання Прості мафіни з полуницею на кефірі

Полуничний чізкейк без випічки – смачний сирний торт без випікання

Для приготування смачного десерту в домашніх умовах зовсім не обов’язково морочитися з випіканням. Якщо ви шукаєте саме такий рецепт, то рекомендую приготувати ніжний полуничний чізкейк без випічки, так би мовити, варіант приготування сирного торта холодним способом. Продовжувати читання Полуничний чізкейк без випічки – смачний сирний торт без випікання

Сирні оладки з висівок і кукурудзяних пластівців

Ну, хто відмовиться від ранкової порції таких смачних і пишних оладок? Особливо якщо подавати їх зі свіжою полуницею і сметаною. Продовжувати читання Сирні оладки з висівок і кукурудзяних пластівців

Французький полуничний торт Фрезье з кремом Муслін

Класичний торт Фрезье (Fraiser Cake) – це смачний та ефектний літній десерт основою якого є  бісквіт Женуаз (він же генуезький бісквіт), що добре тримає форму та є м’який, мов хмаринка; ніжний заварний крем Муслін, який ховається за половинками соковитої достиглої полуниці. Гармонійне поєднання цих складових просто саме тане в роту, наповнюючи вас ягідною свіжістю, легкою кислинкою та вишуканим ароматом ванілі. Бісквіт же тільки підсилює  смак та відчуття невагомості десерту. Цей французький полуничний торт отримав свою назву саме завдяки цій смачної і не менш красивій ягоді (фр. Fraisier – полуниця). Продовжувати читання Французький полуничний торт Фрезье з кремом Муслін

Домашний меренговий рулет з полуницею та збитими вершками – рулет без борошна

Меренговий рулет – це вишукано смачний десерт зі збитих і запечених яєчних білків з цукром, який після охолодження начиняється вершковим кремом з ягодами. Він дуже ніжний і не містить глютену, адже готується білковий корж-безе без муки. Кажуть, що цей французький меренговий рулет з полуницею та збитими вершками був високо оцінений знаменитою на весь світ балериною Анною Павловою. Більше того, саме на її честь і був створений цей  білосніжний, смачний та легкий десерт із білків. Продовжувати читання Домашний меренговий рулет з полуницею та збитими вершками – рулет без борошна

Сир з полуницею або солодка і смачна сирно-ягідна начинка для млинців

Сир з полуницею – ну які ще більш смачні ласощі можна придумати? А якщо ще і цю смачну солодку сирно-ягідну начинку загорнути в тонкі хрусткі млинці … Продовжувати читання Сир з полуницею або солодка і смачна сирно-ягідна начинка для млинців

Пісочні пиріжки з полуницею з дріжджового пісочного тіста

У самий розпал полуничного сезону хочеться побалувати рідних чимось новеньким, але нічого не приходить у голову? Це знайомо багатьом жінкам. Я вирішила допомогти вам у цьому та пропоную цей простий рецепт – надзвичайно смачні пісочні пиріжки з полуницею з дріжджового пісочного тіста. Пісочне печиво з начинкою з полуниці – це ще одна назва випічки, про яку сьогодні хочу говорити. Продовжувати читання Пісочні пиріжки з полуницею з дріжджового пісочного тіста

Чізкейк Нью-Йорк без желатину – з печива та сирного сиру

Класичний сирний торт Чізкейк давно вже став культовим і входить в десятку найпопулярніших десертів світової кулінарії. Чізкейк Нью-Йорк родом з США і, на відміну від його європейського аналога, готується «гарячим» способом, тобто, без випічки нам не обійтись. У складових, нижче, наведено список продуктів, щоб зробити Чізкейк New York за класичним рецептом. Продовжувати читання Чізкейк Нью-Йорк без желатину – з печива та сирного сиру