Сирний Чізкейк без сиру – смачно, швидко та просто

Класичний Чізкейк – це завжди основа з тіста і ніжне біле суфле зверху. Сучасних варіацій популярного сирного десерту безліч. Англійці люблять холодний Чізкейк, використовуючи для приготування начинки вершкові сорти сиру. Але зовсім необов’язково переплачувати за бренд і брати сир Філадельфія чи Маскарпоне. Для сучасного легкого торта без випічки підійде будь-який доступний сирний сир, наприклад Хохланд. Головне, не плутати його з плавленим. ? Продовжувати читання Сирний Чізкейк без сиру – смачно, швидко та просто

Полуничний мусовий торт з горіховою карамеллю і велюром

Запропонований сьогодні до приготування полуничний мусовий торт має неповторно смачне поєднання горіхів з карамеллю, відмінно підкреслених кислинкою полуничного компоте. І всі ці ласощі об’єднані ніжною легкістю ванільного мусу. Продовжувати читання Полуничний мусовий торт з горіховою карамеллю і велюром

Домашні корпусні шоколадні цукерки з двома начинками – полуничною і карамельної

Сьогодні буду робити смачні домашні корпусні шоколадні цукерки з двома начинками своїми руками. На мій смак, гіркий шоколад чудово поєднується з полуничною і карамельної начинками. Продовжувати читання Домашні корпусні шоколадні цукерки з двома начинками – полуничною і карамельної

Ягідне компоте з полуниці – смачна желейна прослойка для торта

Смачний фруктовий або ягідний прошарок з желе – відмінна ідея для того, щоби весь час готувати вдома торти з різними смаками. Приємний свіжий смак полуничного компоте (конфі або кулі) чудово доповнює загальну композицію смачного бісквітного торта. Продовжувати читання Ягідне компоте з полуниці – смачна желейна прослойка для торта