Сирний чізкейк без творога та без випічки - смачно, швидко та просто

Сирний Чізкейк без сиру – смачно, швидко та просто

Класичний Чізкейк – це завжди основа з тіста і ніжне біле суфле зверху. Сучасних варіацій популярного сирного десерту безліч. Англійці люблять холодний Чізкейк, використовуючи для приготування начинки вершкові сорти сиру. Але зовсім необов’язково переплачувати за бренд і брати сир Філадельфія чи Маскарпоне. Для сучасного легкого торта без випічки підійде будь-який доступний сирний сир, наприклад Хохланд. Головне, не плутати його з плавленим. ? Використовуючи мій покроково оформлений рецепт з фото, ви без зусиль зможете зробити свій смачний домашній Чізкейк без сиру та без випечки з начинкою.

Складові сирного десерту дуже прості.

Домашній чізкейк з желатином без випічки

Основа:

  • печиво Пряжене молоко – 160 гр;
  • масло вершкове – 50 гр;
  • цукор – 1 ст. л.

Начинка:

  • сирний сир – 250 гр;
  • вершки 33% жирності – 200 гр;
  • цукор – 50 гр;
  • желатин – 15 гр;
  • вода – 90 гр;
  • полуниця – для прикраси.

Як приготувати чізкейк без сиру

У чашці блендера змішуємо дрібно поламане печиво, масло і цукор.

Домашній чізкейк з желатином без випічки

Отриману розсипчасту масу щільно утрамбуємо за допомогою склянки з плоским дном. Повинна вийти рівна основа, яку необхідно відправити в духовку на 10 хвилин при 200°С. Будьте уважні і не передержіть його там, бо тоді корж підгорить або стане занадто щільним.

Домашній чізкейк з желатином без випічки

Поки основа стоїть в духовці замочуємо желатин в крижаній воді. Він повинен набрякнути і стати схожим на мокрий сніг. На упаковці може бути написаний інший спосіб приготування, але описаний прийом працює безвідмовно.

Домашній чізкейк з желатином без випічки

Виймаємо корж з духовки і доводимо желатин до потрібного нам стану: нагріваємо його в сотейнику до 85°С. Саме при такій температурі він перетвориться в прозору рідину. Доводити до кипіння його не варто.

Домашній чізкейк з желатином без випічки

Сирний сир, цукор, трохи теплу воду з розведеним желатином з’єднуємо в ємності і збиваємо блендером.

Домашній чізкейк з желатином без випічки

Вводимо в масу вершки і продовжуємо збивати, до отримання пишної однорідної маси. Особливої пишності можна домогтися збивши вершки окремо і тільки після цього акуратно з’єднати їх із загальною масою. Начинка готова.

Сирний чізкейк без випічки

Виливаємо отриману масу на основу з печива, не виймаючи її з форми і ставимо в холодильник на 2-3 години.

Сирний чізкейк без випічки

Добре застиглий холодний чізкейк без випічки можна прикрасити повітряним зефіром для какао або як я – свіжими фруктами і м’ятою.

Сирний чізкейк без випічки

Зберігати таку десертну страву можна тільки в холодильнику.

Сирний чізкейк без випічки

Звертаю вашу увагу, якщо вершки 33% жирності замінити на 20%, маса не вийде пишною і буде більше схожа на пташине молоко.

Як правильно приготувати Чізкейк з Філадельфієй демонструє цей відео-рецепт. Автор пропонує використати його поради та рекомендації.

Смачних, простих та швидких всім десртів! 🙂