Гарний цікавий тортик для своєї дитини можна не тільки придбати в магазині, а і зробити самостійно. Пропонуємо рецепт дитячого торту “Їжачки”. Він поєднує в собі легкий смачний бісквіт (на жовтках та шоколадний) та два види крему: масляний і вершковий. Від таких солодощів діти точно будуть в захваті. Продовжувати читання Домашній торт Їжачки – дитячий торт на день народження
Тег рецептів: Святковий торт
Торт Грільяж з волоськими горіхами і масляним кремом – смачний та простий
Ви вже шукаєте рецепт новорічного торта? Хочете здивувати всіх своїми кондитерським талантами, але в передсвятковій метушні немає бажання довго стирчати на кухні? Тоді ви вже знайшли простий і оригінальний рецепт торта, який можна зробити як на Новий рік, так і на день народження. Це дуже смачний та простий у виконанні домашній торт Грільяж. Продовжувати читання Торт Грільяж з волоськими горіхами і масляним кремом – смачний та простий
Чорничний мусовий торт з грушевим желейним прошарком і шоколадною глазур’ю
Любите несподівані смакові поєднання і солодкі експерименти на вашій кухні?Тоді, обов’язково здивуйте своїх домочадців цим шикарним десертом. Приготуйте простий і смачний чорничний муссовий торт з ароматним желейним прошарком з шматочками карамелізованих груш, найніжнішим масляним мигдальним бісквітом і шоколадною глазур’ю. Вишукано-ніжний смак десерту і велика кількість повітряного чорничного мусу підкорить серце навіть ласунів. Продовжувати читання Чорничний мусовий торт з грушевим желейним прошарком і шоколадною глазур’ю
Полуничний мусовий торт з горіховою карамеллю і велюром
Запропонований сьогодні до приготування полуничний мусовий торт має неповторно смачне поєднання горіхів з карамеллю, відмінно підкреслених кислинкою полуничного компоте. І всі ці ласощі об’єднані ніжною легкістю ванільного мусу. Продовжувати читання Полуничний мусовий торт з горіховою карамеллю і велюром
Бісквітний торт з мусовим кремом та двома начинками, покритий велюром і гляссажем
Сьогодні пропоную домашнім кондитерам приготувати разом зі мною дуже-дуже-дуже смачний багатошаровий бісквітний торт з мусовим кремом та двома начинками (горіховою та грушевою). Всі частини десерту з’єднує воєдино ніжний крем-мус. А ще, мій покроково оформлений рецепт з фото докладно продемонструє як правильно нанести на один десерт два різних покриття: велюр і дзеркальну глазур (гляссаж). Остаточно оформити такий мусовий торт кожна господиня може в залежності від того, для якого торжества його зроблено: на день народження, день ангела, день закоханих, Новий рік, Різдво чи то будь-який інший привід. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам у домашніх умовах зробити все смачно, красиво і незвично. Продовжувати читання Бісквітний торт з мусовим кремом та двома начинками, покритий велюром і гляссажем
Бісквітний торт з мандаринами – смачний домашній торт на Новий рік та Різдво
Гарний і смачний домашній торт – фінальна точка будь-якого застілля. Принаймні, в моїй родині саме так. ? Я можу собі дозволити пригощати гостей просто запеченими стегенцями та картопляним пюре, але десерту від мене чекають феєричного. Продовжувати читання Бісквітний торт з мандаринами – смачний домашній торт на Новий рік та Різдво
Шоколадний грушевий торт з вершковим кремом, желейним прошарком з груші та трюфелями
Якщо ви хочете побалувати себе справжнім французьким десертом, то сміливо можете зробити дома запропонований сьогодні, дуже смачний шоколадний грушевий торт з вершковим кремом. Ніжний желейний прошарок з груші, легкий та смачний вершково-шоколадний кремом і шоколадні трюфелі зроблять ваш домашній торт неповторно смачним. Продовжувати читання Шоколадний грушевий торт з вершковим кремом, желейним прошарком з груші та трюфелями
Домашній торт Естерхазі – знаменитий угорський чи то австрійський десерт
Одна з візитних карток Австрії та Угорщини (колись обидві країни утворювали австро-угорську імперію) – це шикарний і дуже смачний торт Естерхазі. Він має насичений горіховий смак. Легкі, майже невагомі коржі покриті ситним масляно-заварним кремом. Продовжувати читання Домашній торт Естерхазі – знаменитий угорський чи то австрійський десерт